Son Noktam Bende Forumdaim Ama Canım SıkıLmıyoR Seßeßi ÜstümdeKi 😃
yasak.tutku esslamin aleyk?m arkada?lar... ben yeni ?ye oldum bir ?ey sorsam ay?p etm?? olmam in?..?iir b?l?m?nde eklenen ?iirler ?ahs?m?za ait olanlarm??
Son Noktam Hoş qeLdin ArkdaŞım Bu iŞLeri Bahq tuUçe Var O Burada YetKiLi Ona Sor Ok!é.😃
hallelujah ne yani ünv okumak bi halt mı yane_?ben de ünv okuyorum noolldu şimdii accayip battı tavrın haa buraya gelende kabahat lan...
yasak.tutku Duyqusuz_Boy wroteHo? qeLdin Arkda??m Bu i?Leri Bahq tuU?e Var O Burada YetKiLi Ona Sor Ok!?.😃 yetkisi olmayanlar konu?am?yormu ?yle bir kuralm? var😃
Son Noktam yasak.tutku wroteyetkisi olmayanlar konu?am?yormu ?yle bir kuralm? var😃 OnLar?n q?ReviNide Bis Yaparsak OnLar?n YetKiLi oLmas?Na Gerek Yok Dimi Yane Herkezin Bi q?Revi Var Onlar?nda O..
tatlı_cadı Duyqusuz_Boy wroteSaoL Bende Ei tUU?eye ?ark? DinLetiom Birasc?k?N Msn de 😃 ne ?ark?s? dinletiyon..??? 😃
yasak.tutku tatl?_cad? wrotesen yenisin galiba ho?geldin.. Allah raz? olsun,hemde ?ok yeniyim😃 te?ekk?rler
Son Noktam Doğuş : Bozuq Bitti Şimdi : Dj Akman & Dj Amsterdam Ft YeMCeY & Mc Izi - Isyan