crazy_carsma hayır ne işim var orda...😃😃😃 sen hiç aldığın sigaranın sadece 1 tanesini içipte diğerlerini astım hastası olan bir insana verdin mi?
dedekelle Hayır sigara içmiyorum. Sen hiç okuldan eve gelirken yagmurlu bir günde tom ve jerry sohbet ederken,ibrahim tatlıses arto'nun boxer'ının rengini merak ederken, en sevdiğin öğretmeninle karsılasıp ''hocam bugün verdiğiniz ödev çok zor'' gibi sacmalıklar zırvalayıp kızardıgınız oldu mu?
tatlı_cadı bilmem olmuşumdur 😃😃 sen hiçççççç... dışarı çıktın mı..???? 😃😃
MorciveT Yok 😃 Bole sorumu olur yaa😃 Catıya cıktın mı felan desen nese de 🙂 dışarı cıktın mı pea 😃, Sen hiç gölde bale yaptın mı? 🙂)
MorciveT Çooooooooooooooohhh konustum hemide 🙂))) kablosuz telefonlam bilem konusmusam 🙂 Peqiiiiii altımdaki, sıcak havada, kar yağarken, terleyip su içmek istediğinde uzun kollu ve boğazlı kazak giydin mi🙂)))
MorciveT hehehe evet benden tam 20 yaş küçük kardeşim var 3 yaşında şimdi 🙂 onun altını çok bezledim😃 canım o benim yaa 🙂 Altımdaki bir insan uğruna ölebileceğin aklına hiç geldi mi?
p£r!k!z! eevet geldi hemde onunla olduğum hergünn::::: sevdiğin birinin uğruna küçük düşcei bildiğin halde başkasından özür diledin mi.....
MorciveT Buna cevap vermiyorum. Sebeplerim var😃 Altımdaki Beni yemeğe götürmeyi hiç düşündün mü? 🙂))
p£r!k!z! hayrola ne sebebleri bunlar 😃 hayır hiç düşünmedim sen hiç evlilik planı yaptın mı 😃 ?
tatlı_cadı hayır 😃 sen hiç bu zamanlarda ölmeyi düşündün mü..????
KUZEN SELOOO hayır sen hiç eskişehir e gelmeyi düşün dün mü?he
tatlı_cadı ben zaten eskişehirleyim...😃😃 sen hiç baba dayağı yedin mi..????? alttaki bu soru sana..😃😃