Tam1_MaynaK [FONT="Comic Sans MS"]Arkada?lar isteyenler buraya cep tlfnlar?na gln en son ms? yascaklar ! Oki ..? Ben siftah yap??m : [/FONT] [FONT="Comic Sans MS"]NERDES?N LAN ARAYIP SORMUOSUN ..! [/FONT] [FONT="Comic Sans MS"]qibi...[/FONT]😃
?n_Love_GirL kısım nerdsn sen yaa ağaç oLduk seni bekLemekten 😃😃 arkim den geLdi ..! 😃
kardelen valla bende çok merak ettim.kız arakadaşın mı gönderen acaba..
UyuZBiShey yoqh kasıntısı olan biriydi 😃 daha defamını yazmadım yazsam terbiyem müsait etmiyo bide bunu yaszan bi kıs 😃
Son Noktam Seni Sevmiyorum Seni Sevmiyorum Seni Sevmiyorum Seni Sevmiyorum Seni Sevmiyorum Ama Sana Tapıyorum Aşqım
Tam1_MaynaK BAK MELTEM NUMARANI WERMEDİN AMA BEN BULDUM !!! BAKLIM ŞİMDİ NE YAPCKSIN !!! 🙁 🙁 🙁
kardelen UyuZBiShey wroteyoqh kas?nt?s? olan biriydi 😃 daha defam?n? yazmad?m yazsam terbiyem m?sait etmiyo bide bunu yaszan bi k?s 😃 ALLAH B?L?R KIZA NE YAPTIN😃😃
Tam1_MaynaK Kızım aç şu tli baqh son knt seni arom yine açmıon ama omaski yaaa !!! 🙁
kardelen Tam1_MaynaK wroteK?z?m a? ?u tli baqh son knt seni arom yine a?m?on ama omaski yaaa !!! 🙁 SEN?NK? DE PEK ISRARCI.RAHATSIZ ED?YO GAL?BA..AH ?U YAPI?KANLAR..
yalcin_33 arayanı bil 05xx xxx xx xx numaralı telefon 08-07-06 22:33 de 1 kere aradı ayrıca şunuda bildirim telefonum açıktı ama avea yapıyor arada bir böyle şeyler ...
Tam1_MaynaK kardelen wroteSEN?NK? DE PEK ISRARCI.RAHATSIZ ED?YO GAL?BA..AH ?U YAPI?KANLAR.. [FONT="Comic Sans MS"]K?ke sewqilim olsa onu dien ama diilki ..! [/FONT]🙁