acemhe [FONT=Palatino Linotype] İnce belli bir bardağın[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] dudağın ile buluştuğu noktada[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] ...aklım herhangi bir hayale dalış hazırlığında…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Kalp nikelaj kaplı plastik bir acıdavuku…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Çıplak bir tevazu[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Pardon?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Birazmütevazı ölür müsünüz lütfen?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Kulağımda barut uğultusu[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] karşımda flu bir aşk.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Dinleyin lütfen![/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Bakın bakın yine sesinize bürünmüş kuşlar.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Fermanım yazılmış kahpe bir elle[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] avucumda mermi çekirdekleri[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] ölüm teorileri besliyorum ellerimle[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] ve iki el silah sesi:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Big bang![/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Gözünüz aydın; revolver galip geldi[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] ruhum paramparça…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Daha anlaşılır bir dildeFarsça’da mesela[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] daha lüzumsuz bir vurguya konu olsanız hani…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Ben sizi bütün “sıhhatler olsun”lu dileklerle karşılayabilirdim[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] padişahların döndüğü Viyana kapılarında…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Lütfen bana biraz[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] kanunlardan bahseder misiniz?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Sahibi olduğunuz coğrafyanın surlarından atlamak[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] kaç ölüm ediyor?.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Acaba biraz[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] siner misiniz[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] içime?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Ben öyle güzel severim ki sizi[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] kokunuz ikinci ten olur tenimin üzerine.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Dinolar’ın Abidin bile bakakalır elindeki samur fırçayla[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] ve sözlükler mutluluğu tarif edemez[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] bknz: ile işaret ederler beni.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Yedi köyün delisi gelip muntazaman akıl alır benden.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] İntihar kalkar aşkın müfredatından yerine gözlerinizi eklerler bir köşeye.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Hişşş![/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Şimdi siz susunuz[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] içimin misafirlerini göndermeliyim bir tas suya.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Hepsi yedi uyurlar ve iyi sıhhatte olurlar inşallah….[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] İçinde"umman"ın geçtiği bir masalı[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Ankara’nın karasal ikliminde uyuyan bir çocuğa izah etmek gibi sizi sezmek..[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Hani “deniz nedir?” dese[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] gözlerininizi tarif etmem gerekecek…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Afedersiniz?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Biraz tanımlar mısınız kendinizi?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Hiç bir edebi ağıza sığmaz sıfatlar sizi tarif ediyorsa[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] eliniz örneğin[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] saçlarınız mesela…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Daha önce rica etmiştim[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] lütfen biraZ[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] mütevazı olur musunuz..?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Sizi[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] seviyorum da…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Küçükken gök gürleyince bilinçaltıma kaçardım ben[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] şimdi aklımın en ücra köşelerinde bile gözleriniz var…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Ne mutlu![/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Gözleriniz;[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] akıl coğrafyamda sürgün yemiş bir devlet memuru[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] her kıvrımında beynimin varlığı ve birliği![/FONT] [FONT=Palatino Linotype] İki dünya arasında kayıp kıta gözleriniz[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Atlantis dedikleri[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] koskoca bir yalan sizi görebilenlere…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Siz aslında[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] aşkın en yalın halisiniz[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] siz aslında[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] annemin birkaç nesil uzaktan benzerisiniz…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Size komik gelebilir amabir telefonun rakam şemasında arıyorum sizi[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] numaranızın isabet ettiği bütün harflerden anlamlar çıkarıp[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] cevaplamadığınız aramalarıma nedenler yaratıyorum.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] "Duymadı"önce..[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] "Sessizde"sonra..[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] "Açmıyor" eylemine yaklaşılamıyor akılda...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Siz eskiden ne güzel "alo "derdiniz...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Hatırlıyorum ses tonunuzda Orpheus’un lir'i vardı[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] susuşunuzda Artemis'in oku..[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Size gelinse deniz yoluyla[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Atina ne dost bir liman[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] deniz ne dalgasız[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] barış ne sıcak kelime…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Bakar mısınız?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Cürmünüzbir kıta[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] örneğin antartika[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] eridi..[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Çokça güler misiniz?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] "Nazım" hayalinizle şiir yazmakta…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Şair dediğin zaten[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] bir çift göze gezegenleri sığdırabilmekte usta olmalı…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Fakat Tanrı sizi yaratırken öyle cömertçe[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] ve beni yaratırken öyle cimrice davranmış ki[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] akıl fakirhanemde[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] size benzetilecek bir tek söz öbeği dahi bulamıyorum bu karda kışta![/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Siz aslında bir gamzeye saklanmış cennet kokususunuz[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] kim bilir belki de evrenin yaradılış sebebisiniz…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Sizin sebebinize yaratıldı belki Havva ana kaburga kemiğinden Adem babanın[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] sırf siz bir başkasına aşık olun diye yaratıldım ben belki de[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Belki de hüzün benim göbek adımdır…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Belki de babanız şairdir [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] ve şiir koymuştur adınızı…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Belki de bu yüzden gece gündüz şiir okuyuşum[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Sebebinizedir…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Bayanşimdi lütfen kendiniziömrüme adapte eder misiniz?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Ki siz ne de güzel ömür olursunuz…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Lütfen…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Saat geç oldu…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Bütün çocuklar uyumaklı ve inanmıyor artık Ankara’da çocuklar[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] suyun oluşturduğuna denizi[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] gözlerinizin yanında..[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Siz en iyisi mi İzmir olun[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] gözleriniz denize nazır bi sayfiye yeri olsun mesela…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Bense emekli ikramiyemle yatıya geleyim gözlerinize…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Sarma tütün olsun cigaram[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] teneşirden önce siz paklayın mesela beni…[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Siz en iyisi mi sevin beni çokça[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] benim sizi[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] deniz kadar sevdiğim gibi…[/FONT]