friendly82 bir ?nceki kullan?c?n?n sorusuna ilgin? cevap verme oyunu. asl?nda kolay bir oyun. mesela: hangi tak?m? tutuyosun? mehter tak?m?n?.. En ?ok hangi yeme?i sewersin? Ak?am yeme?ini.. gibi niye cep telefonu kullan?yorsun?
tatlı_cadı kırmak istediğim için..😃 alttaki niçin sen hala pc başındasın..?????? :p 😃
tatlı_cadı mezun olup hiçbişeye yaramayan diplomayı almak için..😃 alttaki ndn hala cafede..???? 😃
sensizlik_ölüm ters yaratılmışız demekki hayvan olmalıymışız🙂 neden burdasın sen heee neden🙂
w00w hiç bi zaman 😃 bana deli diorlar desinler deişemem 😃😃😃 altta sen ne zaman cinsiyet değiştirdin ? 😃
YARGIÇ doğduğum zaman tam kıs olacakmışım erkeklerin başı derde girmesin diye erkek olmuşum alttaki yafff sen niye benim soruma cevap verme gereği duyuyon
w00w uyuz oluom sana da o yüzden 😃 alttaki şu yılmazı dövmeme yardım edermisin ? 😃
w00w aha karıştı 😃 pardon... 😃 nası birimiyim ? bilsem... 😃 ne biliyim sen çöz işte 😃 biraz önceki soruyu bi daha soruom alttaki şu yılmazı dövmeme yardım edermisin ? 😃
YARGIÇ w00w wroteuyuz oluom sana da o y?zden 😃 alttaki ?u y?lmaz? d?vmeme yard?m edermisin ? 😃 ederim tabi etmem mi😃 😃 😃 abilere el kalkarm? lammmmmm😃 😃 alttaki ka??nan herkesi d?fmeye ne dersin
YARGIÇ w00w wroteaha kar??t? 😃 pardon... 😃 nas? birimiyim ? bilsem... 😃 ne biliyim sen ??z i?te 😃 biraz ?nceki soruyu bi daha soruom alttaki ?u y?lmaz? d?vmeme yard?m edermisin ? 😃 lam heryeri kendine benzettin he😃 😃 kar??t?rd?n😃 neyse alttaki akl?n ba??ndam? senin
sensizlik_ölüm yok aklım ben doğarken düşmüş 🙂🙂 sigara neden sağlığa zaralıdır hade bakem🙂
YARGIÇ kandırmışlar seni zararlı değildir yafff sadece ölümü hızlandırır hakan şükür oruç tutuyomuş ama gol orucu neden
sensizlik_ölüm nefes alıp verebilen vede düşünebilen varlığım işte🙂🙂 alttaki ne zaman akıllı biri olacaksın sne bakiim..
sensizlik_ölüm torinolu şaban olduğu içindir heralde🙂ööle diorlardı bi zmanalr ona ben küçükken 🙂🙂 sen neden burdasın hala heee 🙂🙂