:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Haketm?yorsun.............
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
.....................................
kimse AŞK'ı Hak etmiyor artık.
hak edenler var...mesela ben Smile mesela a??k oldu?um insan Smile
Bence hakeden ya da haketmeyen Aşk diye birşey yoktur...
Yaşanan Aşk vardır...
Ya da Yaşatan...
aşk...layık olanda kalmalı......
Kalmalı bencede...Gerçek Aşkı yaşayanlara...Kalbin bütün derinlikleriyle, ruhuyla, benliğile ve hayatıyla Aşkı bir tutanlara kalmalı...
"AŞK" çok acımasız yaa...
belki de onu böle yapan biziz...
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kalmal? bencede...Ger?ek A?k? ya?ayanlara...Kalbin b?t?n derinlikleriyle, ruhuyla, benli?ile ve hayat?yla A?k? bir tutanlara kalmal?...

bende ve a?k?mda kalacak Confusedmiley27: onu ?ok seviyorum ??nk?Confusedmiley9:
bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende ve a?k?mda kalacak Confusedmiley27: onu ?ok seviyorum ??nk?Confusedmiley9:

?ok sevindim arkada??m senin i?in ve onun i?in...B?t?n kalbimle sizlere mutluluklar diliyorum...

A?k ne oldu?unu ve hangi renklerden olu?tu?unu ?ok iyi bilirim onun i?in A?ka sayg?m sonsuz...
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok sevindim arkada??m senin i?in ve onun i?in...B?t?n kalbimle sizlere mutluluklar diliyorum...

A?k ne oldu?unu ve hangi renklerden olu?tu?unu ?ok iyi bilirim onun i?in A?ka sayg?m sonsuz...

amin arkada??m sa?ol yaa Confusedmiley9:
Sayfalar: 1 2