11-30-2006, Saat: 01:21 AM
?stedi?im i?in vard?n hayat?mda. Sana uyanan sabahlar katmak istedi?im i?in, d??lerimde soktum seni koynuma. G?l???n?n haylazl???n?, g?zya?lar?n?n tuzlu tad?n? tatmak istedi?im i?in “a?k”a d??t?m bu deli oyunun kuca??nda. Sokaklarda y?r?yen, kendi gelece?ine ad?mlar atan milyarlarca insandan ikisiydik yaln?zca. D???nsene olas?l?klar?n sonsuzlu?unu...Rastlant?ysa, ?arp??malar?m?z? ben katt?m ad?mlar?m?za...
Bardaktan bo?an?rcas?na ya?an ya?murda elin elimde sar?lmak istemedim ya?murlara. Yoklu?unu y?klenip s?rt?ma, ?effafl???nda hissedebilmek istedim seni umars?zca Kolayd? ?slanmak s?r?ls?klam sa?aklar?n alt?nda, zor olan? istedim; ya?murla de?il, varl???n?n katt??? yoklukla y?kanmak...Ba?ard?m can?z?m, az ?nce ok?arken sa??m?n her bir telini bir sa?anak, ?zleminle s?r?ls?klamd?m sensizli?i her bir h?cremde anlayarak...
Bardaktan bo?an?rcas?na ya?an ya?murda elin elimde sar?lmak istemedim ya?murlara. Yoklu?unu y?klenip s?rt?ma, ?effafl???nda hissedebilmek istedim seni umars?zca Kolayd? ?slanmak s?r?ls?klam sa?aklar?n alt?nda, zor olan? istedim; ya?murla de?il, varl???n?n katt??? yoklukla y?kanmak...Ba?ard?m can?z?m, az ?nce ok?arken sa??m?n her bir telini bir sa?anak, ?zleminle s?r?ls?klamd?m sensizli?i her bir h?cremde anlayarak...