S?zce ?lk Askmi Daha Acidir Yoksa So0n Askinizmi Hadee Arkadalar?
Edit: eRCi Konuya anket eklenmiştir.....
İLKİ ZORDUR ONU GÖRMEDEN NEFES ALAMAZSIN CANIN YÜREĞİNDEN ÇIKACAKMIŞ GİBİ KALP YERİNDEN FIRLAR Bİ ŞEKİL OLURSUN ... SONRA ALIŞIRSIN ZATEN . İLKLER HER ZAMAN Bİ BAŞKADIR . SONRAKİLER ALIŞKANLIK GİBİ Bİ ŞEYDİR . BENİM NAÇİSHANE GÖRÜŞÜM BU ARKADAŞIM . SORUN İÇİN TŞKLER.
ebnim d??ncem her ikiside ac?d?r her ikisninde ac?s? farkl?d?r.....eeeeee a?k bu ac?s?z olmuyorkiiii....,)
JNM LEYLA İLE MECNUN , KEREM İLE ASLI VS VS ... BUNLAR AŞKLARINDAN DAĞLAR DELMİŞ HALEN KAVUŞAMAMIŞ BARİZ ÖRNEKLERİMİZ ASIL AŞK ONLARIN AŞKI BU DEVİR DE YOK BÖLE RASLAMADIM BE A KİM KİMİNLE NEREDE OYNUYOLAR ŞEFFAFLIK Bİ İÇTENLİK YOK ... BULAN VAR MI ? PARMAK KALDIRSIN .
bencemiley24: son a?k daha ac?d?r miley13:
Ben O Zaman Esk? Dev?rde Ya?iyorum Arkada?lar:kral: Ama Ben Hem ?effaf Hem De ??ten?m... b?ylesine bir a?k? herkesin kar?? ??kmas?na ra?men ya??yorum ve gurur duyuyorum
miley17:
bence her aşk acıdır ilk veya son farketmez...
OK JNLARIM BEN SEWİYORUM AMA ACI ÇEKİYORUM BİR TÜRLÜ BİR ARAYA GELEMİYORUM ... ONU KALBİMDE YAŞATIYORUM BANA YOKLUĞU ÇOG KÖTÜ BATIYOR
üzüldüm Allah inşallah kavuşmanızı nasip eder tüm ayrı kalanlarında...
TEMİNNİĞİN İÇİN TŞKLER ARK. AYRI DİİLİZ BEN BİR TÜRLÜ BAŞLAMIYORUM GÜVENMİYORUM KİMSEYE ...