12-04-2006, Saat: 10:18 PM
2000 Senesinde Bi k?zla Tan??m??t?m ve ilk defa a??k oldu?umu Hissettim. Ve beraberli?imiz 5 Y?l S?rd?.O Trabzonda Ben ?se Kayseride Ya??yordum Ve Haftad? 2 G?n Oraya Gidiyordum bazende Ankarada Bulu?uyorduk.Onunla Ge?irdi?im Saatleri Dakikalari Hi? Bitmemesini Diliyordum Ona ??nk? Deliler Gibi Tutulmu?tum ve birbirimizi ?l?rcesine Seviyorduk.Dakiii ?l?m Bizi Ay?rana Kadar.
10 Mart 2005 Trabzon K?y Yolunda Kaza Ge?irdi Ve Ald???m Haberle Direk Trabzona U?tum.Ve Hastane'ye Gitti?imde Onun Cans?z Bedeniyle kar??la?t?m ne yapaca??m? Bilmiyordum.H??k?rarak Almaya Ba?lad?m ??nk? Ben ?Z?M? Kaybetmi?tim.. Kendime Gelene kadar Neler ?ektim ama ba?ar?l? olamad?m.?imdi Bi K?z arkada??m var ama Hi?bir?ey eskisi Gibi olmayacak..
Onu Unutam?yorummmmmmmmmmmiley19: miley19: miley19:
Sizinle Payla?mak ?stedim.Offf ?ok K?t?y?m OFff
10 Mart 2005 Trabzon K?y Yolunda Kaza Ge?irdi Ve Ald???m Haberle Direk Trabzona U?tum.Ve Hastane'ye Gitti?imde Onun Cans?z Bedeniyle kar??la?t?m ne yapaca??m? Bilmiyordum.H??k?rarak Almaya Ba?lad?m ??nk? Ben ?Z?M? Kaybetmi?tim.. Kendime Gelene kadar Neler ?ektim ama ba?ar?l? olamad?m.?imdi Bi K?z arkada??m var ama Hi?bir?ey eskisi Gibi olmayacak..
Onu Unutam?yorummmmmmmmmmmiley19: miley19: miley19:
Sizinle Payla?mak ?stedim.Offf ?ok K?t?y?m OFff