Evet Arkada?Lar Sevmek mi ?sterseniz SeviLmek Mi Bu Konuyu Ben ?Ok yeRde Yay?NLad?m yiNe Yay?NLamak ?stedim...
ya $imdi sevmek ayrı bi duyqu seviLmek o daha bi ba$ka bi duyqu $imdi hanqisine oy vercez :S
valla ben sevilmeyi tercih ediyorum
sevmekten bir randıman alamadım da
tabiki sevilmek isterim zaten ben sevilirsem sevmesinide biliriz anket için teşekkür kardaş
bencede sevmekk en güzeliiii
(bazen acıtsada )
vaLLa ßen ßiLe ßiLmiom Karar Veremiom Bazen SeviLiosun Ama SeviLen Kişi Sevmezse Acı Çekiyorsun
SeviOsun Sevilen Sevmediği Zaman Yine Acı Çekiyorsun Kafa Karı$tırıcı Bi Okadarda Ho$ Bi Soru Bana qöre..
BENCE İKİSİ DE OLMALI ARKADAJIM SORUN İÇİN ÇOG MERSİ ... SEWMEDEN SEVİLMEK OLMAS ..... EHEHHE ...... SENİN SEWDİĞİN SENİ SEVECEK SEN DE ONU . SEWERSEN SEWİLİRSİN JNM ...... EĞER SENİ SEWENİ SEN SEWMEZSEN VE DE SENİN SEWDİĞİN SENİ SEWMEZ SE NE OLUR ? BENCE İKİSİ OLSUN ( C : ) İKİSİ ŞIKKI
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENCE ?K?S? DE OLMALI ARKADAJIM SORUN ???N ?OG MERS? ... SEWMEDEN SEV?LMEK OLMAS ..... EHEHHE ...... SEN?N SEWD???N SEN? SEVECEK SEN DE ONU . SEWERSEN SEW?L?RS?N JNM ...... E?ER SEN? SEWEN? SEN SEWMEZSEN VE DE SEN?N SEWD???N SEN? SEWMEZ SE NE OLUR ? BENCE ?K?S? OLSUN ( C : ) ?K?S? ?IKKI
Tamamen kat?l?yorum .....
Sevg ...
TŞKLER FIRTINAM MENİM