:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: sevdan?n ate?iiii
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sevdan?n Ate?iyle Yan?yor Y?re?imiz, Kor Olana Dek De Yanacak. Niye mi? ??nk? Ben G?zlerini ?zledim. Y?re?imin Korlar?n? G?zlerinin Renginden Oldu?u ??in Sevece?im Sadece... Ne ?ok G?z G?rd?m Ve G?rd?k Senin G?zlerine Benzemeye ?al??an. Hi? Biri Ba?aramam?? ??nk? Masum Bak??lar?n Olmadan Bir Hi? Di?er Karag?zler… G?zlerindeki Ve Y?z?ndeki O Masum Bak??lar? Sevdim Ben Ve Tabi Sevimli G?l???n? Arada Bir Yapt???n Haylazli?ini. ?imdi G?remiyorum... ?zl?yorum Seni Ve
Her ?eyini...

Gecelerden Tan?d???m Karanl??? Hep H?z?n Verir Sanm??t?m. Me?erse Ba?ka Karanl?klarda Varm?? Ama Bunlar Heyecan Ve Mutluluk Verirlermi?. Hi? Akl?maa Gelmezdi Bir Karanl??? Bu Kadar G?rmek ?steyece?im Senin G?zlerindeki Karanl??? G?rene Dek Senin G?zlerindeki ?mkans?l??? Bilene Dek..

Yanmaya Devam Ediyor Y?re?im. Kimse G?rm?yor Bilmiyor. Anlatamam ??nk? Anlat?lamaz... Ben De Anlamaya ?al??m?yorum. Sadece S?nece?i G?n? Bekliyorum. Sevdam?n S?rd??? Zamanlarda Yan?mda Olmayacaks?n Biliyorum Ve Ben Hi?bir Zaman Biz Diyemeyece?im ?kimiz olmamal?? a?k?m....
--------------------------------------------------------------------------------

Sevdan?n Ate?iyle Yan?yor Y?re?imiz, Kor Olana Dek De Yanacak. Niye mi? ??nk? Ben G?zlerini ?zledim. Y?re?imin Korlar?n? G?zlerinin Renginden Oldu?u ??in Sevece?im Sadece... Ne ?ok G?z G?rd?m Ve G?rd?k Senin G?zlerine Benzemeye ?al??an. Hi? Biri Ba?aramam?? ??nk? Masum Bak??lar?n Olmadan Bir Hi? Di?er Karag?zler? G?zlerindeki Ve Y?z?ndeki O Masum Bak??lar? Sevdim Ben Ve Tabi Sevimli G?l???n? Arada Bir Yapt???n Haylazli?ini. ?imdi G?remiyorum... ?zl?yorum Seni Ve
Her ?eyini...
offfffffff Sad ne g?zEL dile getirmi?sin yaaa te?ekk?rler Sad
seninglnsevdimzk9.jpg
rica ederimmmmm sorun diilll
Tşk'ler Paylaşımın İçin Çok GüzeLdi...