12-07-2006, Saat: 11:07 PM
Mavi y?rekli r?zgar?m;
Uzun mektuplar d?kt?m ;y?re?imden g?zlerime ellerim ?ahit.T?kenmez denip de t?kenen kalemlerim beyaz mutlu ka??tlar?m pembesi umutlar?m ?ahit an ?ahit.
Ne ?ok neye k?z?yorum biliyor musun? Sana sesleni?lerimin semada ki ses d???mlerimi yaz?ya d?kemeyi?ime.Biliyorum di?er yar?m r?zgar t?m ses d???mlerimi sana ula?t?rmakta.Seni ok?arken esen r?zgar kula??n ??n ??n ??nlamakta.??te an?yor beni diyorsun!.
Senle konu?uyorum hep sen r?zgar oluyorsun ?i?ek oluyor t?m polenlerini sa??yorsun.D?nyam ?i?ek tarlas?na d?n???yor.Ben b?lb?l misali ?ak?yorum.Mart?lar?n denize ?zlemi gibi k?y?lar?na vuruyorum.Vurduk?a kendimi k?y?lar?na kanatlar?m de?iyor bulutlara.Bilirsin t?m g??men ku?lar?n seferi d?l yurduna mutluluk resimleri ?iziyorum.Resmin tam orta yerine kocaman bir ada.Adan?n etraf? masmavi deniz, berrak bir g?k ?iziyorum.Adamda a?a?lar ku?lar dereler ufak ufak ?elaleler.O ?elale seslerine kar??an ku? c?v?lt?lar?.Her ?eyde sen vars?n.
Benim mutluluk resimlerim ?iirlerim umutlar?m var.Sana dair ya?ayacaklar?m.Bir merhabanda d?nyam.Merhabanda t?m kalemim surlar? d??er.Kutsal i?galcim s?yle bana hangi komutan bu kadar sevinir meydan sava??n?n kaybedili?ine.Sen sonsuz sava??m ?zg?rl???m..,
Bilirim gidecek yerlerin var ?alacak kap?lar?n s???nacak limanlar?n ?oktur.Bir ana kuca?? bir baba y?re?i bir karde? sesi arkada?lar?n vard?r senin.Benim kocaman bir liman?m var her daim a??k olan y?re?inin g?zeneklerindeki ki fer liman?m s???na??m.Denizler kabarsa okyanuslar kudursa.Meydan muhaberelerine tutu?sam, bin orduyla sava?sam bin bir k?l?? yesem.Bir r?zgar?n -zikrimdeki ad?n bin bir yarama merhem olmaya yeter.
G??men ku?lar s?yledi diken batm?? narin parma??na ac?m?? y?re?in.?zlemler basm?? inci bir s?z? damarlar?na girmi?..Ahh d???rm??s?n semalara.??te r?zgar ok?ar bedenimi feryad?n yans?r y?re?ime.Zelzelelere tutulur topra??m.
Seni d???n?r seni ya?ar?m.Anlar?m seni aynada bulurum kendimi.Yans?yan g?zlerimde g?zlerin liman?m olur s???n?r?m.Yan?nda olamaman?n vermi? oldu?u s?z? sarar bedenimi.?sterdim kollar?mda olman? seni avutmay?.?sterdim ba?ak sa?lar?n? ok?amay? teninin bahar kokusunu koklamay?..Var m?d?r bir sevgilinin kuca?? kadar s?cak ve yumu?ak ?efkat dolu bir ocak..var m?d?r.?
.?zg?rl???m!
??te tam bu anda irkilir ??kar?m meydana.Esen r?zgar b?rak?r?m tenimi.tesellim olur r?zgar ya?an ya?mur ?ak?yan ku?lar.Toprak tenime de?er..Sen de?ersin! Tesellim olursun..
Mavide kal bir tanem seni seviyorum...
..::.:.:T&E:.:.::..