12-09-2006, Saat: 03:48 PM
[url="http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007haber/cesitli/telegol_kucuk%20%5B2MNmxbMa%5D.jpg?0.8121505"]
[/url]
[/url]
ATV'de ?nceki gece yay?nlanan Fatih Altayl?'n?n sundu?u Teke Tek program?na kat?lan Cihan Oskay, z?rhl? bir ara?la st?dyoya getirildi. Oskay, yay?n bitimi yine ayn? y?ntemle geri ***?r?ld?. Buraya kadar her ?ey normal. ??nk? Oskay can g?venli?i istemi?ti. Ancak Cihan Oskay'?n uzun bir s?redir Acarkent'te Futbol Federasyonu Y?netim Kurulu ?yesi Tahir K?ran'?n evinde misafir oldu?u belirtildi. Bu durumun anla??lmamas? i?in ?nce Dedeman Oteli'ne getirildi, daha sonra da ayn? yol izlenerek Acarkent'e geri ***?r?ld?.
Oskay'?n 7 yalan?
Daha ?nce Telegol program?nda ortaya koydu?u iddialar?n aksine bu kez daha de?i?ik s?ylemlerde bulunan eski restoranc?n?n bir?ok konuda do?ruyu s?ylemedi?i ortaya ??kt?. Gecenin bombas? ise Cihan Oskay'?n G?r??medim" dedi?i Ahmet ?akar'la bir araya geldi?ini kabul etmesiydi.
1 TELEGOL'DE NE DED??
Ahmet ?akar'la hayat?mda bir kere, bundan 10 ay ?nce g?r??t?m. O da hasta kar?m i?in. ?akar yalan s?yl?yor.
TEKE TEK'TE NE DED??
?akar'la g?r??t???m? unutmu?um. A?ustos ay?n?n sonunda bir 10 dakika g?r??t?k. Ancak bu konular hi? ge?medi.
... VE GER?EK
?akar, Oskay, Ersin D?zen ve Ayg?n ?zipek, gazetenin yan?ndaki k?ftecide bulu?up, 1 saat iddilar? g?r??t?ler.
2 TELEGOL'DE NE DED??
G?rcan Bilgi?'i tan?r?m. Ancak onun ad?na hi? kimseden para almad?m. Bu konuda s?ylenenler ger?ek d???.
TEKE TEK'TE NE DED??
G?rcan Bilgi? ad?na para almad?m. Sadece 2 ayl?k maa??m olan ?creti ald?m. Bunlar?n dekontlar? da elimde.
... VE GER?EK
Telefonla ba?lanan TSYD Lokali i?letmecisi Engin G?le?, G?rcan Bilgi? ad?na Oskay'a 4 milyar verildi?ini a??klad?.
3 TELEGOL'DE NE DED??
Samsun-Fener ma??n? ba?lamak i?in sal? g?n? arabayla Samsun'a, sonra hemen geri d?n?p ?stanbul'da Trabzon kamp?na gittim.
TEKE TEK'TE NE DED??
Ayn? iddialar? tekrarlad?. Hatta Samsun'da sal? g?n? eski Orduspor Ba?kan? Mustafa ?ebi'yle g?r??t???n? s?yledi.
... VE GER?EK
Samsun-?stanbul 850 km. Bu hesaba g?re Oskay'?n bir g?n i?erisinde 1700 km yol yapmas? gerekiyor. Bu da imkans?z.
4 TELEGOL'DE NE DED??
Aziz Y?ld?r?m, Y?cel Uyar ma? ?ncesi kadroyu kurarken, "Ertu?rul'u oynats?n. Souza ba??m?za i? a?ar" dedi.
TEKE TEK'TE NE DED??
Ertu?rul'un o g?nk? durumunu bilemem. Ben sadece Aziz Y?ld?r?m'?n talimat?n? Samsun'un hocas? Uyar'a ilettim.
... VE GER?EK
Ertu?rul, 2000-2001 sezonunda Fenerbah?e ma??na kadar olan son 5 haftada tak?m?n?n formas?n? s?rekli olarak giydi.
5 TELEGOL'DE NE DED??
Sab?kam yok. Kimse taraf?ndan aranm?yorum. Benimle ilgili t?m su?lamalar tamamen isim benzerli?inden ibaret.
TEKE TEK'TE NE DED??
Bak?n pasaportumu yan?mda getirdim. Yurtd???na ??k?? yasa??m yok. Bu konuda s?ylenenlerin hepsi yalan.
... VE GER?EK
Fatih Altayl?, program s?ras?nda Oskay'?n 3 ayr? sab?ka dosyas?n? ?n?ne koydu ve kay?p ilan?n? da g?sterdi.
6 TELEGOL'DE NE DED??
Telefonla mesaj bile ?ekemem. Bant kay?tlar?n? telefonumla yapt?m. Hi? kimseden bu konuda bir yard?m almad?m.
TEKE TEK'TE NE DED??
Ses kay?tlar? i?in k?z?m ve o?lum yard?mc? oldu. Ben kayd? yaparken, k?z?m el kameras?yla sesleri kaydetti.
... VE GER?EK
Bantlardaki sesler, son derece temiz ve profesyonel i?i. Bu da kay?tlar?n herhangi bir st?dyoda yap?ld???n? g?steriyor.
7 TELEGOL'DE NE DED??
Aziz Y?ld?r?m'la yak?n zamana kadar birlikteydik. ?e?itli a??l??lara gittik. Benimle her t?rl? olay? payla??rd?.
TEKE TEK'TE NE DED??
Basketbol Federasyonu Ba?kanl??? se?iminde Y?ld?r?m'la birlikte ayn? oteldeydik. S?rekli g?r??t?k ve lobi faaliyeti yapt?k.
... VE GER?EK
Dedeman Otel'inde Y?ld?r?m ve Oskay ayn? karedeler. Ancak aralar?nda en az 5 metre var ve hi? yanyana gelmiyorlar.