:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: A?k?m seni CoK SeViYoRuM
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=EqEgSEfWycE[/MEDIA]
superrrr olmusss abi yaaa Big Grin Big Grin
Bende Senİİİİİİİİİİİİİ
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Sevİyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..
Hayatimin Anlamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aşkıma bak hele ooooy ne kadarda çok haykırmış Smile biriciğim benim...
haykırrım bikarem sen bukadar güsel şeler yapıonn ben az hykırıom bikeremmm
senin yaptıklarının yanında benimki hiç bişi aşkımcım Smile ben daha çok haykırmam lazım Smile Seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşkıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Wink
sen bnm herşeyimsinnn
ALLAHIMA HERGÜN DUA EDİYORUM SENİN GİBİ BİRİ İLE TANISTIĞIM BERABER OLDUĞUM ,SENİ HAYATIMA GİRDİRDİĞİ İÇİN...........
çok güzel tşklr.........

Firari Fırtına

Süleymanı kaybettik sanırım SadSadSad Yazık oldu yavvv ....

Neyseee , SmileSmileSmileSmileSmileSmile
Yok Yaa Ben İyİyİmSmile Hemde Çoook İyİyİm....
Sayfalar: 1 2 3