12-22-2006, Saat: 02:30 PM
Sayfalar: 1 2
Firari Fırtına
12-22-2006, Saat: 02:38 PM
Ağla Gönlüm .....
Bitimin en uç noktasında yaşar iken ağla gönlüm . Gülmek varken bu yaşamda ağla gönlüm . Yakışmıyor bize gülmeler . Nede olsa dökülen yaprak değil İnsanlar ve gelen o zehirli zamanlar .. Ağla gönlüm ağla ...
Gidişine bir lafım yok lakin , dönüşlerde unutmaki bende olmayacağım burda ..
Sevg ...
Bitimin en uç noktasında yaşar iken ağla gönlüm . Gülmek varken bu yaşamda ağla gönlüm . Yakışmıyor bize gülmeler . Nede olsa dökülen yaprak değil İnsanlar ve gelen o zehirli zamanlar .. Ağla gönlüm ağla ...
Sevg ...
12-22-2006, Saat: 02:41 PM
Ağla Gönlüm .....
seven insan gider mi miley25: bilmiyorum..ben olsam şahsen hiç gitmezdim.......ama yazı
bu ya işte...o gidiyor :$
ne demiştik ahhh ! yazdıklarımızı yaşamayız.......iyiki de yaşamamışım bu gitmeyi..........yoksa bir gitmeyi daha kaldıramaz bu gönlüm........
sağol canım ya sen de ne güzel anlatmışsın :$
Firari Fırtına
12-22-2006, Saat: 02:54 PM
Ağla derken , bir tuhaf oluyordu içim , Oysa o ağlıyordu sanki .. Aslında ağlamıyordu , gittiğine yanıyordu . Mecbur gidişine ... Ben ise onu anlıyordum . İlk defa
Sevg ...
Sevg ...
12-22-2006, Saat: 02:57 PM
F?rT?na G?n?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:A?la derken , bir tuhaf oluyordu i?im , Oysa o a?l?yordu sanki .. Asl?nda a?lam?yordu , gitti?ine yan?yordu . Mecbur gidi?ine ... Ben ise onu anl?yordum . ?lk defa
Sevg ...
mecbur gidi?...........
ve ilk kez anlamak...........tam anlad???n? anlad???nda kaybedersin onu
kaybetmenin olmad??? sevgiler ya?ayal?m............
Firari Fırtına
12-22-2006, Saat: 03:01 PM
Zor olanda bu yaa ...
12-22-2006, Saat: 03:07 PM
F?rT?na G?n?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zor olanda bu yaa ...
en g?zel a?k zor alan derler f?rt?na g?n?l.........ben inanm?yorum ona miley13: en g?zel a?k doyas?ya ya?anand?r bence........ertelemeyelim a?klar?m?z?.........
nas?l olsa sen f?rt?na g?n?ls?n......esersin.. esip a??l?rs?n ba?ka g?klere.....ba?ka bulutlarda ba?ka ya?murlar biriktirirsin ba?ka topraklara.......
Firari Fırtına
12-22-2006, Saat: 03:14 PM
Bu kadar mı kolay sanırsın sen aşkı ... Yada unutmayı unutulmaları .??
Yoo yooo bazen esmiyo işteeee
Yoo yooo bazen esmiyo işteeee
12-22-2006, Saat: 03:16 PM
F?rT?na G?n?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu kadar m? kolay san?rs?n sen a?k? ... Yada unutmay? unutulmalar? .??
Yoo yooo bazen esmiyo i?teeee
yok yaa.....:'( asma surat?n?.unutmak unutulmak ?ok ac?....ve ?ok zor....evet kolay de?il ama ne yapacaks?n peki........neyse f?rt?na g?n?l a?k konusunda en son konu?acak ki?iyim san?r?m:'(
in?allah en g?zel esintiler seninle olur.......
Firari Fırtına
12-22-2006, Saat: 03:18 PM
Kaçamak cevaplar ...ok ..Konu kapanmışdır ....
İyi paylaşımlar ...
İyi paylaşımlar ...
Sayfalar: 1 2