Destekliyorum ve bu forum yararımıza olcağı için açıyorum...
Yalnız şöle bi durum var genelde sesli şiir diye tabir ettiğimiz şey flash animasyondur... Ben derimki flashın alt bi forumu olarak açalım... Adı da duygu yüklü Flashlar olsun... Evet evet böle güzel olcak ben düşündüklerimi yapmaya başlım....
yaa valla güzel demişsin melek ama sesli şiir eminin de dediği gibi mp3 veya wma uzantılı olur yani flash olmaz...
Duygusuzda sesli şiir diye paylaştığımız şeyler aslında bi flash animasyondur... O yüzdendirki bunu bu bağlamda ayırıo ama sen ben şiir okuyup; mp3 veya başka bi ses dosyası olarak foruma koycam diyorsan sesli şiir bölümü die bi bölüm açarız
Bizdeki olay talep arz meselesi anlayacağın...
Şu an bütün flashları gözden geçirmeye çalışıyorum... Keşke daha önce baksaydık ama üzülerek sölüyorumki çoğu yapılan animasyon göstermiyor... Ben gerekirse kendim dosyayı upload edicem ve yine çalıştırmaya çalışcam ama
nese bu gün akşam ettik
Sağlıcakla kalın...
Ya şu mp3 şiirleri bulamıyorum.. Şiir bölümünde o kadar çok paylaşım var ki... Şimdi sen bana şunu mu diyorsun sesli şiir olarak mp3 formatında paylaşımlar var.. Eğer senin bildiğin yani kolay ulaşabilceğin konu varsa buna örnek bana lin k verirmisin... Zahmet olmazsa...
Bide flashlara bakıyorum çoğu kırık link.. Bazılarını forumumuz açmıo.. Bi sorun var ortada... Halledicez inş ama zaman alcağı kesin...
Şimdiden tşkler..
buldum
Sesli şiirler bölüde açıldı
ama bi isteğim var sizden açılan sesli şiir paylaşımlarını gördüğünüzde moderetöre bildir butonuna basarak bizi uyarırsanız çok sevinirim..
Saygılar..