01-04-2007, Saat: 07:09 PM
Kremalı Mantar Çorbası MALZEMELER
7-8 adet mantar
Yarım soğan
125 gr. margarin
2 çorba kaşığı un
Yarım su bardağı süt
1 et suyu tableti
3,5 su bardağı su
Yarım paket krema, tuz
HAZIRLANIŞI
Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın. teflon tavada sote edin. Ayrı bir kapta margarini eritin. 2 çorba kaşığı unu kavurun. Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin. 3,5 su bardağı suyu ekleyin. Sote edilmiş mantarları da tencereye alın. Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyin. Tencereyi ocaktan alın.Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın.
7-8 adet mantar
Yarım soğan
125 gr. margarin
2 çorba kaşığı un
Yarım su bardağı süt
1 et suyu tableti
3,5 su bardağı su
Yarım paket krema, tuz
HAZIRLANIŞI
Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın. teflon tavada sote edin. Ayrı bir kapta margarini eritin. 2 çorba kaşığı unu kavurun. Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin. 3,5 su bardağı suyu ekleyin. Sote edilmiş mantarları da tencereye alın. Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyin. Tencereyi ocaktan alın.Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın.