01-04-2007, Saat: 07:18 PM
Kaşarlı Mantar MALZEMELER
4 Adet domates,
3 Adet sivri biber,
1/2 kg.Mantar,
250gr. Kaşar Peyniri,
2 Adet kuru soğan,
Sıvı yağ,
Tuz- Karabiber,
Bir bardak su
Soğanlar ince ince kıyılarak kızgın yağda kavrulur.Sivri biber,domates ve bir süre sıcak suda bekletilen mantarlar,soğanla beraber kavrulur.Bir bardak su karışıma ilave edilir ve üzerine tuz ve karabiber eklenir.Bu arada kaşarlar rendelenir ve yemeğin pişmesine 5 dak. kala üzerine serpiştirilir. Bir kaç dakika içinde yemeğin üzerini kaplar ve servise hazır olur.
4 Adet domates,
3 Adet sivri biber,
1/2 kg.Mantar,
250gr. Kaşar Peyniri,
2 Adet kuru soğan,
Sıvı yağ,
Tuz- Karabiber,
Bir bardak su
[url=http://www.duygusuz.com/forum/cikis.php?url=http://www.afiyetle.com/img_show.php?imgid=66][/url]
HAZIRLANIŞI Soğanlar ince ince kıyılarak kızgın yağda kavrulur.Sivri biber,domates ve bir süre sıcak suda bekletilen mantarlar,soğanla beraber kavrulur.Bir bardak su karışıma ilave edilir ve üzerine tuz ve karabiber eklenir.Bu arada kaşarlar rendelenir ve yemeğin pişmesine 5 dak. kala üzerine serpiştirilir. Bir kaç dakika içinde yemeğin üzerini kaplar ve servise hazır olur.