01-11-2007, Saat: 12:08 PM
Malzemeler
250 gr toz?eker
4 Adet yumurta
1 Su barda?? un
1 Adet limon
1 ?ay barda?? d?v?lm?? badem
1 Paket krema
300 gr b???rtlen
2 ?orba ka???? toz?eker (ayr?ca)
2 ?orba ka???? pudra ?ekeri
Tuz
 
Haz?rlan???
250 gr toz?eker
4 Adet yumurta
1 Su barda?? un
1 Adet limon
1 ?ay barda?? d?v?lm?? badem
1 Paket krema
300 gr b???rtlen
2 ?orba ka???? toz?eker (ayr?ca)
2 ?orba ka???? pudra ?ekeri
Tuz
Haz?rlan???
- Bir kapta 1 adet yumurtan?n sar?s? ve ?ekerin yar?s?n? krema k?vam?na gelene dek ??rp?n. 
 
- Yumurta aklar?n? bir ?imdik tuzla birlikte kat? kar haline gelene dek ??rp?n. 
 
- Kalan ?ekeri de ilave edin ve yumurta sar?lar?n? ekleyin. 
 
- Un ve limon kabu?u rendesini ilave edin. 
 
- F?r?n tepsisini ya?lay?n. 
 
- ?zerini al?minyum folyoyla kaplay?n ve ya?lay?n. 
 
- Hamuru yakla??k 1 santim olacak ?ekilde tepsiye yay?n. 
 
- ?zerine d?v?lm?? bademi d?k?n. 
 
- ?nceden ?s?t?lm?? 180 derecelik 15 dakika pi?irin. 
 
- Hamuru f?r?ndan ??kar?p, nemli bir mutfak bezinin ?zerine al?n. 
 
- Hemen rulo yap?n ve so?umaya b?rak?n. 
 
- Kremay? 2 ?orba ka???? toz?ekerle kar??t?r?n. 
 
- B???rtlenleri ilave edin. 
 
- Bu kar???m? rulo yapt???n?z hamurun hamuru a??p, ?zerine yay?n. 
 
- Tekrar rulo ?eklinde sar?n. 
 
- Dilimleyip, ?zerine pudra ?ekeri serperek servis yap?n



