01-11-2007, Saat: 12:14 PM
Malzemeler
1 Kg hamsi
4 Adet orta boy so?an
1 Demet maydanoz
Yar?m limon suyu
Tuz, karabiber
1 Su barda?? un
1 Su barda?? s?v?ya?
3 Adet yumurta
Haz?rlan???
1 Kg hamsi
4 Adet orta boy so?an
1 Demet maydanoz
Yar?m limon suyu
Tuz, karabiber
1 Su barda?? un
1 Su barda?? s?v?ya?
3 Adet yumurta
Haz?rlan???
- Hamsilerin k?l??klar?n? ve kafalar?n? ??kart?p bol suda y?kay?n.
- Sular?n? s?zerek bekletin.
- So?anlar? incecik do?ray?n ve maydanozu k?y?n.
- Yar?m limon suyunu, Tuz ve karabiberi ilave edip kar??t?r?n.
- Hamsilerden ikisini yat?r?p haz?rlad???n?z so?anl? harc?n bir k?sm?n? hamsilerin i?ine koyun ve ???nc? hamsiyi de ?zerine kapat?p elinizle s?k??t?r?n.
- ?nce arkal? ?nl? una bulay?n sonra ??rp?lm?? yumurtaya bulay?p k?zg?n ya?da hamsileri alt?n sar?s? bir renk alana dek arkal? ?nl? k?zart?n.
- Ye?il salata ile servis yap?n