01-29-2007, Saat: 11:57 AM
KUSKUS PİLAVI
* 1.5 su bardağı kuskus
* 2 çorba kaşığı margarin
* 10-15 tane nohut
* 1 tane soğan
* 1 tutam bahar
* tuz
Yapılışı Tencereye kuskusun iki misli su koyun. Soğanları ayıklayıp dörde bölün. Su içine atıp kaynatın. Kaynayan suya haşlanmış kabukları, çıkarılmış nohut, tuz, bahar koyun. Bir taşım kaynadıktan sonra kuskusu içine atın, karıştırın. Kapağını örterek orta sıcaklıkta pişirin. Suyunu çekince hafif ateşe alın. Dibi tutmadan indirin. Üzerine kızdırılmış yağ dökün, karıştırın, biraz bekleyin ve servis yapın.
* 1.5 su bardağı kuskus
* 2 çorba kaşığı margarin
* 10-15 tane nohut
* 1 tane soğan
* 1 tutam bahar
* tuz
Yapılışı Tencereye kuskusun iki misli su koyun. Soğanları ayıklayıp dörde bölün. Su içine atıp kaynatın. Kaynayan suya haşlanmış kabukları, çıkarılmış nohut, tuz, bahar koyun. Bir taşım kaynadıktan sonra kuskusu içine atın, karıştırın. Kapağını örterek orta sıcaklıkta pişirin. Suyunu çekince hafif ateşe alın. Dibi tutmadan indirin. Üzerine kızdırılmış yağ dökün, karıştırın, biraz bekleyin ve servis yapın.