ben hiç yemedim yememde kimse ona cesaret edemez ama birisi benden yedi hemde çok acı bir şekilde ilk önce kızardı sora sarardı ondan biliyorum yane . . .
experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah senı karsımaa cıkarmammıskı dınsızın hakkından ımansız gelır dıee :yikildim:
WALLA BENDE YEMISTIM KISDAN AMA KIZA YAPMADIGIM KALMADI ONDAN SONRA REZIL ETTIM ARKADASLARININ YANINDA SÜPERDI COKDA GUZELDI:yikildim:
miley35: İNTİKAMCIYIMDIRmiley35:
ben senin karşına çıksam bile bişi yapamazsın bana yolarım valla seni
miley16:
sende ne pisliksin yaa kızı herşeyi yap sorada rezil et pislik hıh zaten sendende bu beklenir
seçici Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben senin karşına çıksam bile bişi yapamazsın bana yolarım valla seni miley16:
sende ne pisliksin yaa kızı herşeyi yap sorada rezil et pislik hıh zaten sendende bu beklenir
Yaf tanımıyon daha bee aaa suna bakk ordan elestırı kolayy Snı bı boynuzlarım waryaa:yikildim: :yikildim: :yikildim: EN AZ 10 KISI :yikildim: :yikildim:
SAP GIBI KALIRSIN ORTATA ORTAMI KZISTIMAA GICIK
miley18:
experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaf tanımıyon daha bee aaa suna bakk ordan elestırı kolayy Snı bı boynuzlarım waryaa:yikildim: :yikildim: :yikildim: EN AZ 10 KISI :yikildim: :yikildim:
SAP GIBI KALIRSIN ORTATA ORTAMI KZISTIMAA GICIK miley18:
yaa tanımıyorum bana verdin cevaba göre bi cvp verdim sana. . .alla alla sen kimsinkine boynuzlıycaksın hem aramızda bişi yok nasıl olcak oo merak etme sen kalmam ben ortada sen kendini çok yakışıklı zannediyon heralde :yikildim:
experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley35: HASSAS NOKTAMAA İLİŞTİN UYARIMDIR!!miley35:
KİRPİ GİBİYİZ ARKADAŞ HEM SEVİLMEK İSTİYORUZ HEMDE SEVENE BATIYORUZ
bilemiycem artıkın sahibine sormak lazım. . .
experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cvp veremıyorum sıkıldım
bencede verme konuyu dağıttık . . .