03-06-2007, Saat: 12:49 PM
WINFILE.EXE son zamanlarin en manyak kurt u
diger adi manyak virüs
siz istedigiiniz kadar silin bu manyak geri geliyor.. japon yapiştiricisi bile bundan daha az yapişir:yikildim:
bir kere makineye bulaşmaya görsün
1000 kez sil o uretiyo.. seni delirtiyo:yikildim: :yikildim:
eger format atmayi biliyosdaniz iki diskinizide silmeniz gerekiyo C ve D
cunkü ikisindede kendini oluşturuyo.. sistem dosyalarinin exelerine girip sizin antivürüs programina sistem exelerini vürüs göstertip size sdildirebiliyo vbe veri kaybettirebiliyo..
kısacasi ya bu virüsle yaşamaya alişcaksiniz yada format aticaksiniz
özelikle flash disklerde bariniyo dikkat etmeniz gereken diger husus ise..
network üzerinde başka bilgisayar varsa onada istemesede bulaşiyo.. bi şekilde paylaşimlar yoluyla diger bi pcyede gidiyo..
ayrica cep telefonlarinada virüsün oldugu pcden bişey atmaya kalkarsaniz cep telleri yavaşlatiyo ve menuleri acmanizi geciktiriyo.. her halikarda dehşet bişeyh
isteyen varsa bende var ::yikildim: :yikildim:
benden soylemesi bu maynak sey e dikkar e din.. pc nizde varsa flash disk veya cep telefonunuz a bişey yuklemeye kalkmayin aksi halde ikisinede bulaşir kolay gelsin
dip not
kurtulmanin yolu kaspersky ile silebiliyosunuz ama dikkat edin sistem dosyasini sildirmesin..
diger adi manyak virüs
siz istedigiiniz kadar silin bu manyak geri geliyor.. japon yapiştiricisi bile bundan daha az yapişir:yikildim:
bir kere makineye bulaşmaya görsün
1000 kez sil o uretiyo.. seni delirtiyo:yikildim: :yikildim:
eger format atmayi biliyosdaniz iki diskinizide silmeniz gerekiyo C ve D
cunkü ikisindede kendini oluşturuyo.. sistem dosyalarinin exelerine girip sizin antivürüs programina sistem exelerini vürüs göstertip size sdildirebiliyo vbe veri kaybettirebiliyo..
kısacasi ya bu virüsle yaşamaya alişcaksiniz yada format aticaksiniz
özelikle flash disklerde bariniyo dikkat etmeniz gereken diger husus ise..
network üzerinde başka bilgisayar varsa onada istemesede bulaşiyo.. bi şekilde paylaşimlar yoluyla diger bi pcyede gidiyo..
ayrica cep telefonlarinada virüsün oldugu pcden bişey atmaya kalkarsaniz cep telleri yavaşlatiyo ve menuleri acmanizi geciktiriyo.. her halikarda dehşet bişeyh
isteyen varsa bende var ::yikildim: :yikildim:
benden soylemesi bu maynak sey e dikkar e din.. pc nizde varsa flash disk veya cep telefonunuz a bişey yuklemeye kalkmayin aksi halde ikisinede bulaşir kolay gelsin
dip not
kurtulmanin yolu kaspersky ile silebiliyosunuz ama dikkat edin sistem dosyasini sildirmesin..