03-22-2007, Saat: 12:59 PM
SAC KAVURMA
* 1 kilo yağlı ve yumuşak kuzu eti
* tuz
Yapılışı: Yağlı ve yumuşak kuzu etini kuşbaşı şeklinde doğrayın. Sac veya derin bir teflon tavaya koyun. Kapağını kapatın ve kısık ateşte arada karıştırarak kavurun.
Et suyunu bıraktığında tuzunu da ilave edin.Tavanın kapağını kapatarak kavurmaya devam edin. iyice piştikten sonra servis yapın.
* 1 kilo yağlı ve yumuşak kuzu eti
* tuz
Yapılışı: Yağlı ve yumuşak kuzu etini kuşbaşı şeklinde doğrayın. Sac veya derin bir teflon tavaya koyun. Kapağını kapatın ve kısık ateşte arada karıştırarak kavurun.
Et suyunu bıraktığında tuzunu da ilave edin.Tavanın kapağını kapatarak kavurmaya devam edin. iyice piştikten sonra servis yapın.