03-22-2007, Saat: 02:08 PM
ORMAN KEBABI
* 1 kilo koyun kuşbaşı
* 3 adet kuru soğan
* 3 adet havuç
* 3 adet patates
* 3 adet domates
* 1 çay bardağı bezelye
* yarım paket margarin
* tuz
* karabiber
* kekik
Yapılışı: Kuşbaşı kestiğiniz eti ve soğanları yağda kavurun.Domateslerin kabuklarını soyup kuşbaşı şeklinde kesin ve ete ilave edin.Biraz daha kavurduktan sonra etlerin üzerine çıkacak kadar sıcak su koyun.
Havucu,patatesi soyup kuşbaşı kestikten sonra etin pişmesine yakın tencereye ilave edin.
Tuz ve karabiberide koyduktan sonra bütün malzemeler pişene kadar kaynatın.iyice piştiği zaman kekik ve konserve bezelyeyi koyup biraz daha kaynatın.Sıcak olarak servis yapın.
* 1 kilo koyun kuşbaşı
* 3 adet kuru soğan
* 3 adet havuç
* 3 adet patates
* 3 adet domates
* 1 çay bardağı bezelye
* yarım paket margarin
* tuz
* karabiber
* kekik
Yapılışı: Kuşbaşı kestiğiniz eti ve soğanları yağda kavurun.Domateslerin kabuklarını soyup kuşbaşı şeklinde kesin ve ete ilave edin.Biraz daha kavurduktan sonra etlerin üzerine çıkacak kadar sıcak su koyun.
Havucu,patatesi soyup kuşbaşı kestikten sonra etin pişmesine yakın tencereye ilave edin.
Tuz ve karabiberide koyduktan sonra bütün malzemeler pişene kadar kaynatın.iyice piştiği zaman kekik ve konserve bezelyeyi koyup biraz daha kaynatın.Sıcak olarak servis yapın.