Ömrümün sonbaharında, bir gül açmış neyleyim Yaşlanmış bedenim,elim kolum bağlanmış ne diyeyim Yıkık dökük kalbimde akar gider bir nehir, Soluk soluğa kalmış kalbim neyleyim Bir yaprak dökümüydü aşkım gözlerinde, Kaybettim en sonunda ne diyeyim Üzülme sen.Elbet biter bu işkence. Deli bir rüzgar savurur aşkımı ağlarım ben ömrümce. Sen düşlerimdeki, saklı aşkım, Mektuplarımdaki mühürlü kaderimdin. Bir ışık olup gelsen hayatımı verirdim ne diyeyim Şu anda sana bakmak,seninle olmak, O güzel gözlerinde kaybolmak bir sihir olmalı, Ama ne çare? Çok uzaktasın. Yine de kaybolan ömrümün sonbaharında Taze açmış gonca gülümsün. Ne diyeyim? alıntı
Perimmm benim gülüm ,benim canım ,benim herşeyim peri teşekkür ederim sana az kalır... Seni Seviyorum ..Çok Beğendim ...Yüreğin Dert Görmesin ..Bunlar bana çok iyi geldi perimmmm...,iyiki varsın...ALLAHIM sana uzun ömüler versin inşallah....miley17: beni düşündüğün için teşekkürler tekrardan canım perimmmmmmiley17:
Ne zaman seni özleyecek olsam hep buraya geleceğim ama birde şu var ki ben her zaman seni özlüyorum miley17: miley17: burayı asla unutmam güzel perim .. bana uyduğu kesin tekrardan teşekkür ederim perim .... ve ben gider .. uyku zamanı seni çok öptümmm güzel perim miley17: