:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: işte buda ben şimdilik gözlerimle yetinin yakında gerisi gelecek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
önemli olan zaten gözler knkaa
çok yakışıklı çıkmışsın knka yaww
allah sevdiğine bağışlasın
allah nazarlardan saklasın Tongue
Holigan kankYYyy Big GrinBig Grin
Hay masaLLah NusreteSmile
ALLAH seni YeLizine bagisLasin arkadasim...=)
ya ei hoşda nie küçültmedin nan resmi Big Grin
sen küçült nan işin ne sülo Big GrinBig GrinBig Grin

Terörist gibim o ne len Big Grin
galatarasay terör örgütü Big Grin
karizma olmus , karizma çıkmıssın kardeşim ama fenerbahçe forması giyseydin daha çok karizma çıkardın Big GrinBig Grin
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ei hoşda nie küçültmedin nan resmi Big Grin

dedim süleyman boş boş duruyo o küçültsün diye küçültmedim:yikildim:
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen küçült nan işin ne sülo Big GrinBig GrinBig Grin

Terörist gibim o ne len Big Grin
galatarasay terör örgütü Big Grin
karizma olmus , karizma çıkmıssın kardeşim ama fenerbahçe forması giyseydin daha çok karizma çıkardın Big GrinBig Grin

fenerbahçe poları ile çekinmiş resmimde var kanka...hatta gfb pankartı tutarkende var fener bjk maçındaki foto...
göslerde güselmiş.fbli resmini koysan daha güsel olurduSmilea09701cb77.jpg
romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dedim süleyman boş boş duruyo o küçültsün diye küçültmedim:yikildim:

şu şekilde düşün burda binlerce üye var, bunlardan 500 ü senin gibi yapsa sence bu forum yararına mı olur... Üye olarak bilinçlensek daha hoş olur.. orda yetkili var işine o küçültsün demek çok ayıp...
Sayfalar: 1 2 3