11-05-2006, Saat: 01:25 PM
Bir damla d??er buluttan; Otlar?n aras?na... Damla bilir "kim" oldu?unu, ve "neye" yarad???n?;
.....
Otlar bilmez!..
Bilmese de otlar;
Buluttan bir damla daha d??t???n?, kendileri i?in... Ve kendilerinin de "bu damlay?" i?tiklerini, fark etmez...
...farketmez pek, otlar i?in dee damlalar i?in de; bu kadar ince ger?ekler!..
.....
Otlar bilmez!..
Bilmese de otlar;
Buluttan bir damla daha d??t???n?, kendileri i?in... Ve kendilerinin de "bu damlay?" i?tiklerini, fark etmez...
...farketmez pek, otlar i?in dee damlalar i?in de; bu kadar ince ger?ekler!..
.....
Ama ger?ekler ger?ektir ve de hep ger?ek olarak kal?rlar;
"?nsanlar?n biribirlerinden hep farkl? olduklar?, ve de hep farkl? olacaklar?" gibi...
Sevgili G?nl?m...
Bir damla gibi d??ersin buluttan;
Otlar?n aras?na...
Bilerek, otlar?n da "hakareti" hak etmedi?ini; tebess?m eder, ve pazarl?ks?z seversin!..
Ama bilirsin "kim" oldu?unu, ve "neye" yarad???n?;
Otlar bilmese de!..
Bilmese de otlar; bulutlardan bir damla daha g?nderildi?ini kendileri i?in... Ve kendilerinin de yine bu damlay? i?tiklerini... Fark etmez...
Fark etmez yani pek, otlar i?in dee, damlalar i?in de; bu kadar ince ger?ekler!..
Senin i?in fark eder, ve benim i?in...
Ama ger?ekler ger?ektir ve de hep ger?ek kal?rlar... Ger?eklerin ger?ek oldu?unu kabul etmemek; ger?eklerin ger?ek olu?una tesir edemez!.. ?yle, de?il mi g?nl?m?..
-G?nl?m?..
Sen de zaten; "i?te bunlar?n" sezilmesini arzu etmenin feryad? de?il misin?..
Yani ben, bir buluttan; d??erim i?ine...
Yani sen, bir buluttan; d??ersin i?ime...
Yani biz, seninle el ele; ellerimizden tutmay? tercih edebilecek birka? y?re?e daha dokunur...
Ve ya?mur olur;
Ya?ar?z insanlar?n ?st?ne!...
"?nsanlar?n biribirlerinden hep farkl? olduklar?, ve de hep farkl? olacaklar?" gibi...
Sevgili G?nl?m...
Bir damla gibi d??ersin buluttan;
Otlar?n aras?na...
Bilerek, otlar?n da "hakareti" hak etmedi?ini; tebess?m eder, ve pazarl?ks?z seversin!..
Ama bilirsin "kim" oldu?unu, ve "neye" yarad???n?;
Otlar bilmese de!..
Bilmese de otlar; bulutlardan bir damla daha g?nderildi?ini kendileri i?in... Ve kendilerinin de yine bu damlay? i?tiklerini... Fark etmez...
Fark etmez yani pek, otlar i?in dee, damlalar i?in de; bu kadar ince ger?ekler!..
Senin i?in fark eder, ve benim i?in...
Ama ger?ekler ger?ektir ve de hep ger?ek kal?rlar... Ger?eklerin ger?ek oldu?unu kabul etmemek; ger?eklerin ger?ek olu?una tesir edemez!.. ?yle, de?il mi g?nl?m?..
-G?nl?m?..
Sen de zaten; "i?te bunlar?n" sezilmesini arzu etmenin feryad? de?il misin?..
Yani ben, bir buluttan; d??erim i?ine...
Yani sen, bir buluttan; d??ersin i?ime...
Yani biz, seninle el ele; ellerimizden tutmay? tercih edebilecek birka? y?re?e daha dokunur...
Ve ya?mur olur;
Ya?ar?z insanlar?n ?st?ne!...
Damla a?lar...
Ben a?lar?m..
Sen de a?lars?n be g?n?l...
Ama bu sefer mutluluktan kimin ne oldu?unu bilerek...
Ben a?lar?m..
Sen de a?lars?n be g?n?l...
Ama bu sefer mutluluktan kimin ne oldu?unu bilerek...