Bugun 2 final kaçırdım cuma günüde birine geç girdim 2 soru yapabildim...
param yok
kiraladığım vcd leri vermeyi unuttum.... evde pişirecek yemek yok. ev arkadaşım kayıp... net devamlı kopuyor... laptop un taksit günü geliyor
bir öğrenci için bundan daha kötüsü var diyorsanız bana özel mesaj atın
aZZaZeeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugun 2 final kaçırdım cuma günüde birine geç girdim 2 soru yapabildim...
param yok kiraladığım vcd leri vermeyi unuttum.... evde pişirecek yemek yok. ev arkadaşım kayıp... net devamlı kopuyor... laptop un taksit günü geliyor
bir öğrenci için bundan daha kötüsü var diyorsanız bana özel mesaj atın
Bugun 2 final kaçırdım cuma günüde birine geç girdim 2 soru yapabildim... : Sorun sende, kendine çeki düzen ver
zıplarım burdan
param yok : Ben borç verim
günlük % 65 faizle
kiraladığım vcd leri vermeyi unuttum.... : Buyur burdan yak
bence vcd ciye hiç gözükme
evde pişirecek yemek yok. : Al iki tane ekmek, içine köfte baharatı serpiştir, yagıda sür, yanına da bir çay. Ekmekleri fırında ya da tava da kızart
off offffff
ev arkadaşım kayıp... : Bu senin için kar
yalnız kira gününe kadar bul oni
net devamlı kopuyor... : Bunun çaresi yok illa rahatlamak istiyorum dersen
ara adsl'yi kalayla
laptop un taksit günü geliyor : Leptop alabiliyosan
vardır para alacağın şahıslar
iki yağ çek
hepimiz çektik öğrenci yıllarında
Samimiyetine güvendiğimden dolayı bu şekilde samimi yazdım yanlış anlamazsın umarım
Durum vahim ama bir o kadarda süper karışık . Allah yardımcın olsun arkadaş . Elimiden gelen birşey varsa söyle , yaparız evellallah ....
Sevg ...
Sağlığın sihatin yerinde mi, geleceğinden umutlumusun, bir hedefin var mı?
Gerisi önemli değil
Ev arkadasın Gelirse Kirayı Al Yarısını Bana vEr
Sen Laptopu Sat Bana Yarı Fiyata Taksitide Ödemiş Olursun , Lokantadan Yemekde Yeriz
Ooff Oooff acısıyla Tatlısıyla Sıkıntısıyla Parasızlıkla Öyle Güzel Günler Yaşıyonki Şu An ..
Keşke Yerinde Olsam Kardeş ..