05-12-2007, Saat: 01:26 PM
1 Adet Göbek Salata 
1 Adet Kırmızı Lahana
1 Adet Haşlanmış Tavuk Göğsü
1,5 Çorba Kaşığı Zeytin Yağı
6 Adet Arpacık Soğan
1 Su Bardağı Mantar
1 Su Bardağı Yerfıstığı
1 Adet Limon, Tuz
 
Hazırlanışı 
 
1 Adet Kırmızı Lahana
1 Adet Haşlanmış Tavuk Göğsü
1,5 Çorba Kaşığı Zeytin Yağı
6 Adet Arpacık Soğan
1 Su Bardağı Mantar
1 Su Bardağı Yerfıstığı
1 Adet Limon, Tuz
Hazırlanışı
 
 - Göbek salata ve kırmızılahanayı incecik doğrayınız. 
 
- Tavuk göğsünü de ince şeritler halinde doğrayınız. 
 
- Servis tabağına alınız. 
 
- Arpacık soğanların ve 1 su bardağı fıstığın kabuklarını soyun. 
 
- Soğanları ve bir su bardağı mantarı ikiye bölün. 
 
- Fıstıklarla zeytinyağında çevirin. 
 
- Salataya tuz ve limon katın. 
 
- Üzerine hazırladığınız fıstıklı sosu gezdirin. 
 
- Domates dilimleriyle süsleyip servis yapınız.
