05-12-2007, Saat: 01:26 PM
1 Adet Göbek Salata
1 Adet Kırmızı Lahana
1 Adet Haşlanmış Tavuk Göğsü
1,5 Çorba Kaşığı Zeytin Yağı
6 Adet Arpacık Soğan
1 Su Bardağı Mantar
1 Su Bardağı Yerfıstığı
1 Adet Limon, Tuz
Hazırlanışı
1 Adet Kırmızı Lahana
1 Adet Haşlanmış Tavuk Göğsü
1,5 Çorba Kaşığı Zeytin Yağı
6 Adet Arpacık Soğan
1 Su Bardağı Mantar
1 Su Bardağı Yerfıstığı
1 Adet Limon, Tuz
Hazırlanışı
- Göbek salata ve kırmızılahanayı incecik doğrayınız.
- Tavuk göğsünü de ince şeritler halinde doğrayınız.
- Servis tabağına alınız.
- Arpacık soğanların ve 1 su bardağı fıstığın kabuklarını soyun.
- Soğanları ve bir su bardağı mantarı ikiye bölün.
- Fıstıklarla zeytinyağında çevirin.
- Salataya tuz ve limon katın.
- Üzerine hazırladığınız fıstıklı sosu gezdirin.
- Domates dilimleriyle süsleyip servis yapınız.