05-29-2007, Saat: 02:28 AM
MALZEMELER
2 Paket bisküvi
1 Paket margarin
8 Çorba kaşığı tozşeker
1 Limon kabuğu rendesi
Yarım limon suyu (veya portakal)
2 Çorba kaşığı kakao
Süsleme için :
2 Çorba kaşığı çekilmiş şam fıstığı veya fındık yada hindistancevizi
Hazırlanışı
2 Paket bisküvi
1 Paket margarin
8 Çorba kaşığı tozşeker
1 Limon kabuğu rendesi
Yarım limon suyu (veya portakal)
2 Çorba kaşığı kakao
Süsleme için :
2 Çorba kaşığı çekilmiş şam fıstığı veya fındık yada hindistancevizi
Hazırlanışı
- Bisküvileri ezerek toz haline getirin.
- Margarini eritip tozşekeri ilave edin ve karıştırıp bisküvilere ekleyin.
- Kakao, limon kabuğu rendesi ve limon suyunu ilave edip iyice karıştırın.
- Hazırladığınız karışım henüz sıcakken ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp top haline getirin.
- Dilediğiniz süsleme malzemesine bulayıp servis tabağına yerleştirin.
- NOT : Süsleme sırasında topların sıcak olmasına dikkat edin.
- Aksi halde süsleme malzemelerine bulamakta zorluk çekersiniz.