08-21-2006, Saat: 06:42 PM
Sayfalar: 1 2
08-21-2006, Saat: 06:46 PM
bunları biliyodum angelia çok komik olmuş eline sağllık
08-21-2006, Saat: 06:51 PM
Eyvallah...
10-05-2006, Saat: 09:07 PM
ELLERINE SAGLIK CANIM COK GUZEL OLMUŞ
10-06-2006, Saat: 01:30 AM
photoshop ile veya ba?ka bir program ile yap?lan montajlar? tek ba?l?k alt?nda toplasak daha iyi olur diye d???n?yorum..
y?netici arkada?lar?n ilgisine.. miley37:
10-06-2006, Saat: 01:27 PM
mefux katılıom..
tuti bu fotomontajları yapanlar yapan kim bilion mu?
tuti bu fotomontajları yapanlar yapan kim bilion mu?
10-06-2006, Saat: 01:31 PM
Malesef bilmiyorum...
Öyle bi yerlerden bulmuştum...
Ayrıca Mefux arkadaşım gerekli açıklamayı bu bölümün yetkili moderatörü yapacaktır...
Saygılar...
Öyle bi yerlerden bulmuştum...
Ayrıca Mefux arkadaşım gerekli açıklamayı bu bölümün yetkili moderatörü yapacaktır...
Saygılar...
10-06-2006, Saat: 01:37 PM
mefux Adlı Kullanıcıdan Alıntı:photoshop ile veya ba?ka bir program ile yap?lan montajlar? tek ba?l?k alt?nda toplasak daha iyi olur diye d???n?yorum..
arkada??m konu ile ilgi ve alakana ?ncelikli olarak te?ekk?r ederim.ancak b?yle bir?ey yapaca??m?z takdirde s?k?nt? olacakt?r.??nk? bu tarz payla??mlarda kullan?lan program say?s? olduk?a fazla.ayr?ca bir?ok arkada??m?z ayn? konu i?inde farkl? programlarla tasarlanm?? ancak konuya uyumlu bir ?ok payla??mda bulunuyorlar.b?yle bir?ey yapmam?z bunlar i?in k?s?tlama olacakt?r.bu ks?tlamay?da bizler istemeyiz.....
anlay??la kar??laman?z dile?iyle....
10-06-2006, Saat: 01:54 PM
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkada??m konu ile ilgi ve alakana ?ncelikli olarak te?ekk?r ederim.ancak b?yle bir?ey yapaca??m?z takdirde s?k?nt? olacakt?r.??nk? bu tarz payla??mlarda kullan?lan program say?s? olduk?a fazla.ayr?ca bir?ok arkada??m?z ayn? konu i?inde farkl? programlarla tasarlanm?? ancak konuya uyumlu bir ?ok payla??mda bulunuyorlar.b?yle bir?ey yapmam?z bunlar i?in k?s?tlama olacakt?r.bu ks?tlamay?da bizler istemeyiz.....
anlay??la kar??laman?z dile?iyle....
Mefux 'un anlatmak istedi?i ...Photoshop... ...Photoshoplara Devam... Konular? yeine tek bi konu olsa daha iyi olmas m?..
Mesela ..??lg?n Fotomontajlar... YAda sadece ...Fotomontajlar... O ?ekilde daha iyi olacakt?r muhtemelen coreldrawlada yap?ldm?? montaj freehandle de yap?lm?? montaj tek konu alt?na gelir
sayg?lar?mla
10-06-2006, Saat: 02:38 PM
Zap_Hop Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mefux 'un anlatmak istedi?i ...Photoshop... ...Photoshoplara Devam... Konular? yeine tek bi konu olsa daha iyi olmas m?..
Mesela ..??lg?n Fotomontajlar... YAda sadece ...Fotomontajlar... O ?ekilde daha iyi olacakt?r muhtemelen coreldrawlada yap?ldm?? montaj freehandle de yap?lm?? montaj tek konu alt?na gelir
sayg?lar?mla
??yle s?yleyeyim
ben arkada??m?z?n ne demek istedi?ini anlad?m.ayr?ca bunlar?n bu kadar belirgin olma sebebi sadece isimleridir.?unu s?ylemek istiyorum tekrardan konu i?indeki objelerde kullan?lan programlar farkl?l?k g?sterebilir ancak konu ile ilgilidir.dedi?iniz i?lemler photoshop ve daha farkl? programlarlada yap?labilir.dedi?im gibi amac?m?z k?s?tlama ve dar bir ?er?eve i?erisine sokmak de?ildir......
Bu nedenle herhangi bir k?s?tlama istemiyoruz.burada sadece isimler ayn? buda tuti arkada??m?z?n kendi tercihi.....
Sayfalar: 1 2