:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: + 18 dikkat kadınların sex önerilerine verdikleri bazı cevaplar...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Cosmopolitan dergisinde geçtiğimiz aylarda bayanlar için 99 maddelik seks önerileri yayınlandı. Bir erkek okur 99 maddeye tek tek cevap yazdı. İşte Cosmopolitan'ın kadınlara seks önerileri ve erkek okurun yanıtları:

arkadaşlar ben hepsini koymadım sadece komik olanalrı koydum Smile:yikildim: :yikildim: :yikildim:

mavi yazılar : erkeklere sorulan sorular

kırmızı yazılar : erkeklerin verdikleri cevaplar...

1.seks yaparken şunu unutmayın. ne kadar çok tükürük,o kadar çok zevk.(olduolacak bir de balgam at temizinden; renk gelsin ilişkiye.):yikildim: :yikildim:

2.Ona resimli bir e-posta yollayın. resim mutlaka seksi olsun,resimdeki kişi ise siz. (sonra ortak çevreden denyonun biri e-mail hesabına dalsın;onbeş dakikada bütün şirketin maymunu olun. bravo, devam...)
:yikildim: :yikildim: :yikildim:
3.Elbiselerinizi çok yavas çıkartın. erkekler kadın vücudunu seyretmekten çok hoşlanırlar. (arkaya da bir striptiz müziği, önceki maddeden bir kamera;tamam işte, Şahin K halt yemiş.):yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:

4.Masaj yağını ılıtın ve erkeğinize bir masaj ziyafeti tattırın. (masaj yağı? ayçiçek yağı olsa olmuyor mu? hem bir de güreş tutardık başlamışken.):yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:

5.Doğum gününde ona süpriz yapın : ipek çarsaf alarak yatağına uzanın ve onu orada bekleyin. (Tabi... bunu yazan Cosmopolitan dergisinin kesin "ipek çarşafları dergimizin 24. sayfasında reklam vermiş olan home storedan temin edebilirsiniz" şeklindeki imasını anlayabilirsiniz. ):yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:

6.Eski bir gömlek giyip, onu üstünüzde parçalamasına izin verin. (burdan da Cosmo dergisi şunu söylemek istiyor. "Gömleğin yenisini 26. sayfada reklam veren Guess mağzasından bonus kart'a 3 taksitle):yikildim: :yikildim: :yikildim:

7. Bardayken onu tuvalete sokun ve hızlı, baş döndürücü seksi deneyin. (sonra güvenlik gelsin; geceyi karakolda ifade vererek geçirin.belki nezarethanede de sevişirsiniz hem. heyecanlı olur.)

8.Herkesin içinde onun hayatınızda gördügünüzde en seksi şey olduğunu yüksek sesle söyleyin. (ki ***pu durumuna düşün, millet pis pis baksın. Türkiye arkadaşım burası;hangi gezegenden yazıyorsun sen?)

95.Aynı evde yaşamıyorsanız, onu arayın ve telefonla seks yapın. (turkcell'in telefonda seks için indirimli tarife kampanyasıyla ilgili detaylı bilgi sayfa 4'te.)

sonra güvenlik gelsin; geceyi karakolda ifade vererek geçirin.belki nezarethanede de sevişirsiniz hem. heyecanlı olur.)
Türkiye arkadaşım burası;hangi gezegenden yazıyorsun sen?)
(turkcell'in telefonda seks için indirimli tarife kampanyasıyla ilgili detaylı bilgi sayfa 4'te.):yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
güzledi saolasın janım...Big GrinBig GrinBig Grin