:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: inat
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
sensiz uynad???m sabahlara inat
sevece?im yine seni
tekrar tekrar
b?kmadan usanmadan sevece?im
bir masal gibi
yazd?m seni sayfa sayfa
b?t?n masallara inat
yine yazaca??m seni
evet masal diyorum,
sana k?zma sak?n
yalans?n sende masallar gibi
ve bende sana inat terk ediyorum seni.....
hiç beğenmedim birader.
"bıkmadan usanmadan seveceğim"
"terk ediyorum seni....." bu ne kararsızlık ne çelişki. bu kadar çabuksa değişiklik terk etmende ifadesizleşir.............
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hi? be?enmedim birader.
"b?kmadan usanmadan sevece?im"
"terk ediyorum seni....." bu ne karars?zl?k ne ?eli?ki. bu kadar ?abuksa de?i?iklik terk etmende ifadesizle?ir.............

kat?l?yorum sana. kafiye g?zel ama anlam kar???k ?iirde.
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kat?l?yorum sana. kafiye g?zel ama anlam kar???k ?iirde.
ben de sana kat?l?yorum (g?lmekten) ne kafiyesi var burda bir de g?zelmi?. ?iir sadece kafiye de?il........
evet bi karışıklık var ama emeğe saygııııııı sağol can kuziiiii.....o kadarda karıştırmayalımm yaaa :Smile))))))))))))
evet emeğe saygı. la YARGIÇ ım oğlum kardeşim bi kez de muhalefet olma la bana Big Grin
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet eme?e sayg?. la YARGI? ?m o?lum karde?im bi kez de muhalefet olma la bana Big Grin

B?RADER TEK B?R CEVAP YAZMADAN NASIL MUHALEFET OLUYORSUN BANA DA ??RET. SESS?Z DEVR?M G?B? B?R ?EY M? BU?
Big Grin yaf pardon Big Grin seni YARGIÇ sandım Big Grin hiç nicke baktığım yoq Big Grin avatarı benzettim bakmadan yazdım özür Big Grin
YargiÇ Sanilmak GÜzeldİr. Özre Gerek Yok. Ben TeŞekkÜr Ederİm.
eyw. kardeş Big Grin YARGIÇ sandım derken YARGIÇ nicki bi kullanıcı var osun sandım. tekrar kusura bakma
Sayfalar: 1 2 3