06-16-2007, Saat: 01:01 PM
Genel Sekreterimiz Vedat Olcay'da Colin Kazım Richards'ın gençliğine dikkat çekerek, kendisine "Hoş geldin" dedi.
Colin Kazım Richards ise Fenerbahçe'ye gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Colin Kazım Richards, "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim için mutluyum, heyecanlıyım. Burada büyük işler yapacağım. Bir an önce burada futbol oynamak için heyecanlıyım. Bu kulübün daha büyük amaçları olduğunu biliyorum. Bu amaçlar için hep birlikte çalışacağız" dedi. Daha sonra gazetecilerin soruların yanıtlayan Colin Kazım Richards, "Fenerbahçe'yi neden seçtiğimin çok olması lazım. Benim için aslında çok kolay bir karardı. Fenerbahçe ilk girişimi yaptı. Fenerbahçe kendisini daha iyi ifade etti. Fenerbahçe Müzesi'ni de gezdim. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. " dedi. Rekabetin iyi bir şey olduğunu söyleyen Colin Kazım Richards, "Ben hücum alanındaki her pozisyonda rahatlıkla oynayabilirim. Rekabetin iyi bir şey olduğuna inanıyorum. Çünkü insanı daha iyi olmaya iter" diye konuştu. Colin Kazım Richards, daha sonra 8 numaralı formasını sırtına geçirerek, basın mensuplarına poz verdi.
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar