08-24-2006, Saat: 12:27 AM
bi tek kelime bile uyuz ediyo.
"napiyim?"
yaw napiyim diye bi?i mi olur elbet yapabilirsin bi$i, hele o k?zlar ?ok kullan?o dahada fitil oluorum.
birde hastalan?r?z mesela bi ?ekilde, ailedekiler hemen bi olayda noktay? koyar; "ben ?unu yapma demi?tim sana ondan hasta oldun sen"
t?be est
****Kizlarin "oluyooo, gidiyooo, geliyooo" diye konusmasina gicik olurum. O kadar uzatacagina bir tane "r" koy olsun bitsin.
Chat yaptigim birine 10 saniye birsey yazmayinca "ordamisin" yada "alllooooo" demesi.
Hatun iyice gicik eder, en ufak tepkimde "neden b?yle cabuk sinirleniyorsun, anlamiyorum ki seni" demesi.
Moderat?rlerin " Locked " yazmas?na uyuz oluyorum
karde?im " Kilitlendi " yazsan?za
-Bize biraz bakraundunuzdan(t?rk?esi var ?zge?mi?) bahsedermisiniz
-Bu bizim i?in bir handikap(t?rk?esi var engel,mani)
gibi televizyonlarda konu?an spikerleri g?rtlakl?yas?m geliyo
Sokakta gavur ?zentisi bozuk t?rk?e konu?anlar? s?ylemeye gerek bile yok da....
"n?ans fark?" kelime grubunun kullan?lmas?na uyuz oluyorum, n?ans zaten fark demek, fark fark? nedir yahu?
daha bug?n prof. dr. b?l?m ba?kan?m?z kulland?...Lisedeyken de fizik hocam?z kullan?rd?...
"K?l??k oluyorum......","falan f?st?k vesaire...."
Bunlar? etrafta sagda solda duyman?z pek m?mk?n degil ??nk? bunlar? genelde bizim patron kullan?yor
en nefret ettigim sanane kelimesi soleyince kars?ndaki kuruyup kal?yosun o ara ne diyeceginide bilemiyosun beklenmedik bi sekilde oldugu i?in.bi de kal geldi,oha falan oldum yani,doncem sana kelimelerinden nefret ediyorum
birde hastalan?r?z mesela bi ?ekilde, ailedekiler hemen bi olayda noktay? koyar; "ben ?unu yapma demi?tim sana ondan hasta oldun sen"
t?be est
****Kizlarin "oluyooo, gidiyooo, geliyooo" diye konusmasina gicik olurum. O kadar uzatacagina bir tane "r" koy olsun bitsin.
Chat yaptigim birine 10 saniye birsey yazmayinca "ordamisin" yada "alllooooo" demesi.
Hatun iyice gicik eder, en ufak tepkimde "neden b?yle cabuk sinirleniyorsun, anlamiyorum ki seni" demesi.
Moderat?rlerin " Locked " yazmas?na uyuz oluyorum
karde?im " Kilitlendi " yazsan?za
-Bize biraz bakraundunuzdan(t?rk?esi var ?zge?mi?) bahsedermisiniz
-Bu bizim i?in bir handikap(t?rk?esi var engel,mani)
gibi televizyonlarda konu?an spikerleri g?rtlakl?yas?m geliyo
Sokakta gavur ?zentisi bozuk t?rk?e konu?anlar? s?ylemeye gerek bile yok da....
"n?ans fark?" kelime grubunun kullan?lmas?na uyuz oluyorum, n?ans zaten fark demek, fark fark? nedir yahu?
daha bug?n prof. dr. b?l?m ba?kan?m?z kulland?...Lisedeyken de fizik hocam?z kullan?rd?...
"K?l??k oluyorum......","falan f?st?k vesaire...."
Bunlar? etrafta sagda solda duyman?z pek m?mk?n degil ??nk? bunlar? genelde bizim patron kullan?yor
en nefret ettigim sanane kelimesi soleyince kars?ndaki kuruyup kal?yosun o ara ne diyeceginide bilemiyosun beklenmedik bi sekilde oldugu i?in.bi de kal geldi,oha falan oldum yani,doncem sana kelimelerinden nefret ediyorum