Arkada?lar Burada Yargilamak,su?lamak,cezalandirmak ?sted???m?z ?eyler? Ve Ne Ceza Almasini ?sted???m?z? Payla?aca?iz Hep?n?zden Payla?im Bekl?yorum.......
vicdanımı yargılamak isterdim ve onu söküp atmak belki o zaman daha çok şey kazanırdım.....
pek ciddiye alınmadık galiba neyse
bu aralar açtığım konuya bi kişi cevap yazsa güzel olurdu sizden şikayetçiyim arkadaşalar konuma bişi yazmıyonuz
yeni erkeklerin çoğundan şikayetçiyim!!!
sarkıntılıktan başka bi katkıları yok bu siteye
*As?yE* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni erkeklerin ?o?undan ?ikayet?iyim!!!
sark?nt?l?ktan ba?ka bi katk?lar? yok bu siteye
en az?ndan ?o?undan demi?sin ve o ?o?ul kesimde olmayan arkada?lar belli ediyo kendilerini.o senin ?o?ul olan k?s?mda sark?k arkada?lardan olmad???m i?in huzur buldum bi anda yafff...... o arkada?larada tavsiyem sark?nt?l?k i?inde siteler var oraya gidebilirler ho? sohbetleri bozmayal?m......
serhatozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Wa??? asiye boyle b?sey oldugunda yetk?lere temasa gec?yorsundur umar?m s?ze sark?nt?l?k ed?lmemes? ?c?n burda gorev yap?yoruz d?m? ama
karde?im sana kat?l?yorum ve yetkili olarak bu ilginden dolay? ayr?ca te?ekk?r ediyorum
serhatozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Waşşş asiye boyle bısey oldugunda yetkılere temasa gecıyorsundur umarım sıze sarkıntılık edılmemesı ıcın burda gorev yapıyoruz dımı ama
saol,sz varken sırtımız yere gelmez
birini ztn yasaklılarıma aldım.2. yolda...mesela N_CRAZY_N gbi
Devam Et Asİye Admİn Duy Duy Bunlari İsİmler Malum
*As?yE* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni erkeklerin ?o?undan ?ikayet?iyim!!!
sark?nt?l?ktan ba?ka bi katk?lar? yok bu siteye
?i??ttt g?zelimmmm....
Y?r?d???n yol olay?mmm....
Karde?im, bende i? verenlere kar?? ?ikayet?iyim.
?ikayetim ?undan ; ee sende tecr?be yok tecr?besiz eleman almay?z biz..
Eee sen alma o almas?n ben nerde tecr?be kazanaca??m...:mad: