06-19-2007, Saat: 09:07 PM
1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma
2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma
3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime
4-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. (!)
5-Adminlere, modlara ve smodlara itaat edeceğime
6-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere kızmayacağıma. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma
7-Zırt pırt yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!)
8-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime
9-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.
Ne olurr yorum yazın diye sayfalarca aglamayacagıma, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma
10- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma
11-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime
12- Admin ve modlara şirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime
:yikildim::yikildim:
Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim.... :yikildim:
2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma
3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime
4-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. (!)
5-Adminlere, modlara ve smodlara itaat edeceğime
6-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere kızmayacağıma. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma
7-Zırt pırt yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!)
8-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime
9-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.
Ne olurr yorum yazın diye sayfalarca aglamayacagıma, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma
10- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma
11-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime
12- Admin ve modlara şirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime
:yikildim::yikildim:
Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim.... :yikildim: