:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yurtseven Kardesler-Sen Hic Asik Olmadinmi Kanka
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[yt]x8nv3riRA8I[/yt]
tşkler...........
valla geçen dinledm bayıldım hemen indirdim Big GrinBig Grin
ama klibini izlememiştim gerçekten oda çok güzelmiş...(pek izleyemedim ama olsun Big GrinBig Grin )
bana bu zevki yaşattıgın için teşekkürler aslı...Big Grin
[COLOR="Black"]derya ben bu kadar gözel bi yorum ömrü hayatımda görmedimBig Grin
sanki başka bişey sölicekmişsinde söyleyemiyormuşun gibiTongue
[/COLOR]
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:derya ben bu kadar gözel bi yorum ömrü hayatımda görmedimBig Grin
sanki başka bişey sölicekmişsinde söyleyemiyormuşun gibiTongue
:yikildim: :yikildim: :yikildim: ayyy koptum yaaa delüüü:yikildim: :yikildim:
adem banada sen bısey bılıyomussun sölıyemıyomussun gıbı gelıyo :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla geçen dinledm bayıldım hemen indirdim Big GrinBig Grin
ama klibini izlememiştim gerçekten oda çok güzelmiş...(pek izleyemedim ama olsun Big GrinBig Grin )
bana bu zevki yaşattıgın için teşekkürler aslı...Big Grin
ne demek canımın içi yau senin için ekledim zaten..imzanda görmüştüm bi ara TongueTongueBig Grin
aşkom çok teşekkür ederim sarkı için bide ölmek vardır dönmek yokturu koy oki miSmileSmile
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek canımın içi yau senin için ekledim zaten..imzanda görmüştüm bi ara TongueTongueBig Grin
saol janımjımmmm biliyom bana oldugunuda çaktırmıyom zaten:yikildim: :yikildim:
dj_cansel53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkom çok teşekkür ederim sarkı için bide ölmek vardır dönmek yokturu koy oki miSmileSmile
tamam canımSmileSmile
Sayfalar: 1 2