07-06-2007, Saat: 02:12 PM
Kıskançlıkda gururun payı aşktan fazladır.
La Rochefoucauld
Kitaplar kaybolmuş kafaların anıtlarıdır.
Sir William Davenant
Mumların parası pastadan fazla tutmaya başladığı zaman yaşlandığınızı anlarsınız.
Bob Hobe
Suskunluğu gevezeden ,hoşgörüyü hoşgörüsüzden ,kibarlığı kabadan öğrendim ;garibtirki ,öğretmenlerime karşı hala nankörüm.
Halil Cibran
Zorlukları karşılamanın iki yolu vardır; ya zorlukları değiştirirsiniz ya da zorlukları çözmek için kendinizi.
Phyllis Bottome
Yaşamda asla geriye bakmamayı ve pişmanlık duymamayı bir kural olarak benimseyin. Her gün, her saat bilinmezlikler içinde yaşıyoruz.
Mary McCarthy
Kendinizi bağışlamazsanız başkalarını nasıl bağışlarsınız?
Dolores Huerta
Uçmak dürtüsünü duyumsayan bir kişi, sürünmeye asla razı olamaz.
Helen Keller
Önemli olan elinizdekilerle ne yapabildiğinizdir.
Shirley Lord
Umarım yaşamımın sonunda, Tanrı'nın huzuruna tüm yeteneklerimi tüketmiş bir durumda çıkarım ve ona “Bana verdiğin herşeyi kullandım” diyebilirim..
Erma Bombeck
Kendiniz hakkında doğruyu söylemezseniz başkaları hakkında da doğruyu söyleyemezsiniz
Virginia Wolf
Yaşamda ne istiyorsanız, başka insanlar da isteyecektir. Sizin de onun üzerinde eşit hakka sahip olduğunuz fikrini, kabul edecek denli kendinize inanın.
Diana Sawyer
Kendimizle arkadaşlık çok önemlidir. Onsuz, dünyada başka hiç kimseyle arkadaş olamayız.
Eleanor Roosevelt
İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün.
Doris Lessing
Mutluluğu kendimizde bulmak zor, başka bir yerde ise olanaksızdır.
Agnes Repplier
La Rochefoucauld
Kitaplar kaybolmuş kafaların anıtlarıdır.
Sir William Davenant
Mumların parası pastadan fazla tutmaya başladığı zaman yaşlandığınızı anlarsınız.
Bob Hobe
Suskunluğu gevezeden ,hoşgörüyü hoşgörüsüzden ,kibarlığı kabadan öğrendim ;garibtirki ,öğretmenlerime karşı hala nankörüm.
Halil Cibran
Zorlukları karşılamanın iki yolu vardır; ya zorlukları değiştirirsiniz ya da zorlukları çözmek için kendinizi.
Phyllis Bottome
Yaşamda asla geriye bakmamayı ve pişmanlık duymamayı bir kural olarak benimseyin. Her gün, her saat bilinmezlikler içinde yaşıyoruz.
Mary McCarthy
Kendinizi bağışlamazsanız başkalarını nasıl bağışlarsınız?
Dolores Huerta
Uçmak dürtüsünü duyumsayan bir kişi, sürünmeye asla razı olamaz.
Helen Keller
Önemli olan elinizdekilerle ne yapabildiğinizdir.
Shirley Lord
Umarım yaşamımın sonunda, Tanrı'nın huzuruna tüm yeteneklerimi tüketmiş bir durumda çıkarım ve ona “Bana verdiğin herşeyi kullandım” diyebilirim..
Erma Bombeck
Kendiniz hakkında doğruyu söylemezseniz başkaları hakkında da doğruyu söyleyemezsiniz
Virginia Wolf
Yaşamda ne istiyorsanız, başka insanlar da isteyecektir. Sizin de onun üzerinde eşit hakka sahip olduğunuz fikrini, kabul edecek denli kendinize inanın.
Diana Sawyer
Kendimizle arkadaşlık çok önemlidir. Onsuz, dünyada başka hiç kimseyle arkadaş olamayız.
Eleanor Roosevelt
İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün.
Doris Lessing
Mutluluğu kendimizde bulmak zor, başka bir yerde ise olanaksızdır.
Agnes Repplier