07-24-2007, Saat: 02:13 PM
ne bakıyon açıkta bişi mi gördün
adam topçu olacak şimdiden belli
köpekte bile böyle dil yok
kadının fendi
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 653x700 ve büyüklüğü 148KB.
heryer gibi bizim geniş yerimiz yoktu ama Wc den kaçınmadık
buyrun rahat rahat ....
ben diyorum araba rahatlık yaa , aldık gez babam gez herkese
tavsiye ederim
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 628x357 ve büyüklüğü 49KB.
kardejimm dur bi dakka anlatajam .. birgün gene annemleyim
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 640x481 ve büyüklüğü 61KB.
no comment
hey rock kidi günler heyy bee
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 724x938 ve büyüklüğü 139KB.
CReATuRE : Formumuza uygun olmayan resimler kaldırılmıştır...
adam topçu olacak şimdiden belli
köpekte bile böyle dil yok
kadının fendi
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 653x700 ve büyüklüğü 148KB.
heryer gibi bizim geniş yerimiz yoktu ama Wc den kaçınmadık
buyrun rahat rahat ....
ben diyorum araba rahatlık yaa , aldık gez babam gez herkese
tavsiye ederim
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 628x357 ve büyüklüğü 49KB.
kardejimm dur bi dakka anlatajam .. birgün gene annemleyim
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 640x481 ve büyüklüğü 61KB.
no comment
hey rock kidi günler heyy bee
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 724x938 ve büyüklüğü 139KB.
CReATuRE : Formumuza uygun olmayan resimler kaldırılmıştır...