Ali benim için yoksun artık...Her ne kadar inkar da etsen sana inanmıyorum...
Ben anlıcağımı anladım...Sen de beni unutursun emin ol takma kafana...Sana mutluluklar..(istediğin kişiyle)
Oooowwf :S:S ßi aLdatma mı SöZ konuSu
Ben öyle diyorum ama o inkar ediyor..istesem de inanamıyorum...
[COLOR="Black"]üzülme hemşom...
[/COLOR]
Öyle diyorsun da kolay mı ya..Ama takmamaya çalışıyorum...2 günlük,sonra herşey biter bende...
:'( off offff
herkeS dertLi
Chatlak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öyle diyorsun da kolay mı ya..Ama takmamaya çalışıyorum...2 günlük,sonra herşey biter bende...
[COLOR="Black"]
2 günlük dedin olmadı şimdi...seven bi insan sevdiği kişiyi 2 günde nasıl unutur, gerçi yaptıklarını düşününce unutulur ama bu kadar emin konuşmamak gerekir...
sebebide tam bilmiyorum ama aldatılma var diyon, ama neden aldattı bu çocuk seni hiç düşündünmü...
hiç sebebini sordunmu...belkide seni aldattığı kişide sende olmayan başka bişey buldu...
şunu söylim erkekler içinde geçerli bayanlar içinde, karşınızdaki insanı iyice tanımadan saçma sapan aşklar peşinde koşmayın...size aşkını ispatlasın,
güven sağlasın, sevdiğ için bazı şeyleri yapabilsin, ondan sonra ciddi bi ilişkiye başlayın...karşılıklı güven çok önemli, sende git bi konuş, aldatmışsa bile neden aldattın de...zaten o laf ona tokat gibi gelecektir... [/COLOR]
katılıorum bacımm sana --- unut gitsin ya bunlarla mı uğraşcaz...
herkes istediğiyle mutlu olsun..
umarım mesaj ulaşmıştır...
belkı yanlıs bı sey söluyo olabılrıım ama sunu bılkı ıyı sındıırlmemıs bır ask ucuncu kısılere devamlı muhtactır eger sen karsındakıne guven duymadıgını hıssettırıyorsan o baskasına gıder..... bana guvenmeyen bırının yanında ısım olmaz gııb bır dusunce hakımdır onemlı olan karsındakıne guven duyman ve bunu ona hıssettırmen hıssettırıemıyosan oda basaklarına gıdebılrı