:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: sensizlik dolasıYOR YAPAMADIM NEFRETIMSIN GITTIN KARETSIN UNUTAMADIM:(
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
SadSadSadSadSadsensizlik095id0ez2dc1ak4.jpg
simdi sensizlik oturuyor cekıp gıttıgın o yerde

13009844478il.jpg

bılmedım bırdaha sevecegımı gıderken unuturum dıyordum olmadı bak sımdı sensızlıgı düşünüyorum

senı beklıorum geceler arkadasım oldu bılıyormusun gelırsın dıye evden cıkmıyorum kımseyle konusmuyorum ararsında bulamazsın dıye
henuz5vt.jpg
olmuyor canım olmuyor sen gıderken buraya kadar demıstım bıde yok unuturum bıdada aramam sılerım demıstım ama olmadı ne zaman bı cıftı görsem bızı senı hatırlarımSad
aglayangzler2px.gif
gıttın bakmadın bıle arkana oysakı görseydın su akan gözyaslarımı dayanamaz dönerdın bu yüzden bakmadınya zatensilerım dedmya bakma sen bana yapamadım senın için bunları yapıosam bılkı sılemedım yar sılemedım...........

resim27rx.jpg
evet gıttın ve ben cok kırıldım hayır dedım seven yapmaz sonra bı nedenı vardır deyıp avuttum kendımı snra kın tuttum ama herseyden önce bıseyı yapamadım kahretsın yapamadım unutamamdım yar unutamadım
13015114448rs.jpg
işte yar nefretımı haykırdım kötüledım senı herkezın yanında nıe bırakıp gıttın ozaman kötülememı ıstemezdın madem gıttın bısey sölemeden dıyorum yar dıyorum hep dıyorum yıllarımı senle boşa tüketmısım dıyorum DEGMEZMİŞSİNSad

25.jpg
VE SONUNDA PES ETTIM YAR HICBISEYI BULAMADIM KAHROLDUM AGLADIM OLMADI YAR SENDEN SONRA COK SEY DEISTI OLMADI DÜZEN BOZULDU OLMADISad
suden döktürmüşsün gece gece yine valla sağol cnm bnm emeğine sağlık :k:
bıtanem okuman yeter saolasınTongue
ÇOK GÜZELDİ SUDENAZ

EMEÄžİNE SAÄžLIK
emeğine yüreğine sağlık çok güzel olmuş...
tesekkürler ademcimTongueTongue
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK GÜZELDİ SUDENAZ

EMEÄžİNE SAÄžLIK
saolasın okuman yeterTongueTongue:zafer:
çok Güzel Emeğinize Sağlik Sizi Tebrik Ediyorum...