:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: bi de !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
sanı ulkenın sorunları bıtmemıs adamlar hulya avsarın mayolu resımlerıni gosterıyorlar ya sankı haber deıl magazın bultenı .....Big Grin
[COLOR="Sienna"]bizim insanımızı alıştırdılar hülya avşarın mayolu resimlerine, artık hep hülya avşarın mayolu resimlerini istiyor ne yaparsın arkadaşım...
izlemeyelim öyle haberleri, magazinleri...
onlara prim vermiş oluyoruz...
[/COLOR]
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim insanımızı alıştırdılar hülya avşarın mayolu resimlerine, artık hep hülya avşarın mayolu resimlerini istiyor ne yaparsın arkadaşım...
izlemeyelim öyle haberleri, magazinleri...
onlara prim vermiş oluyoruz...
ßrawo duyguLArıma terCuman oLdunBig Grin Seni Can-ı yürekten kutLuorum Big GrinBig GrinBig Grin Tongue
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßrawo duyguLArıma terCuman oLdunBig Grin Seni Can-ı yürekten kutLuorum Big GrinBig GrinBig Grin Tongue

:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::kop::kop::kop::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
neBig Grin Gene koptu Big GrinBig Grin Tongue
[COLOR="Black"]pckopat arıza yaptırdın adamaBig Grin...
motoru yakacakTongue....
[/COLOR]
bana dıyecek bısı kalmamıs ... arkdaslar tum noktalara ve tam anlamıyla parmak basmıslar ... tesekkurler bu hassas nokta ıcın ... kutlarım ... ve devamını dılerım...
ahhaha Big GrinBig Grin yhaw hade nerde ßöLe kıyıda kö$ede kaLmı$ konu warSa onu ßuLaLım ßöLe maGaZin konuLarı ßiSi ßoSarBig GrinBig Grin
pckopat-ım parmak basmışsın kaLdır parmaqını :yikildim:
Big Grin ne parmaqı Len Big Grin Aip oLyo Tongue
Sayfalar: 1 2