:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: ZaMaN PERİSİNE YAKIŞIR BİR SORU:):):)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Gerçekten ben ZAMANA hakim bir PERİ olsaydım benden hangi zamana ne için geri dönmek isterdin??
Confusedmiley17:küçük bir notConfusedmiley17:

belki sizler için zamanı geri alamam ama buna yakışırcasına size yeni umutlar vadedebilirim..elimden geldiğince tabi...
ilkokula yapmadıım seler için anladınız siz onuBig GrinBig GrinBig Grin:d
anladığım şeyse kafana terlik geliyorSmileSmileSmile
ama nie yhaa cocukluumu yasayamadım ki su lisedeki kafayla hemde super olurdu TongueTongueTongueTongue

tabi sakaka ders daa çok çalısırdım fen lis gitceeme koleje giderdimSad
walla olduğum zamanda kalayım yalnız onun yanında olayımTongue
canım benim hiçbirşey için geç değil dersem şuan istediğin için malesef yalan sölemiş olurum ancak önünde daha güzel bir zaman dilimi var belkide hayat seni daha güzel seçimler yapman için başka bir yön gösterecek SmileSmile
En ßaşa qitmek isterdim hayatımın ßaşLanqıcına yada En sonuna hayatımın ßitişine.
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla olduğum zamanda kalayım yalnız onun yanında olayımTongue

wowwwwwwwwwww ve daha nice zamanlarda hep onunla ol
ZaMaN PeR!S! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım benim hiçbirşey için geç değil dersem şuan istediğin için malesef yalan sölemiş olurum ancak önünde daha güzel bir zaman dilimi var belkide hayat seni daha güzel seçimler yapman için başka bir yön gösterecek SmileSmile

wayyy tam bir peri gibi konustun aslında haklısın bnde bunu biliomda konuya ayıp olmasın dedimTongueTongueTongueTongue:p

:yikildim::yikildim::yikildim:
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En ßaşa qitmek isterdim hayatımın ßaşLanqıcına yada En sonuna hayatımın ßitişine.
belkide şuanda yaşadıkların ya da geçmişte yaşadıkların geleceğinde daha güzel adımlar atman için olması gerekenlerdi ve bu seni asla yıldırmamalı yaşama sevincin içindeki o sevimli kız gibi senle beslenmeli ve büyümeli...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11