08-24-2007, Saat: 10:50 AM
18+ iki gay ilişkiye girmek için mekan arıyolarmış sonunda metronun arka vagonunda yapalım demişler neyse inmişler ama namussuz metro gelmemiş sonra şöle bi konuşma olmuş
--Lan yat sevişek ...
--Malmısın olm gören ne der
--lAn olm bu Türkler böle bak şurda sigara içilmez tabalası war görüyon demi
---eet
---onun altına oturur sigara içerim kimse bi halt diyemz.
neyse gerçektende öyle olur.oturur sigara içer ama bişidemezler neyse bunlar o tabelanın altında birbirlerini severler
Bir hafta sonra aynı metroda bekleyen GAY olmayan farklı iki arkadaş metroyu beklerler ama malum metro gelmez sonra şöle konuşurlar
--Lan çok sıkıldım bi sigara tüttürüyüm. .
---tabela var olm baksana
---OLUM BU TÜRKLER BÖLE BAK O TABALANIN ALTINA OTURUR CİGARA İÇERİM KİMSE Bİ B.K Dİyemez....
---hadi LAN GEÇEN HAFTA ADAMIN BİRİ BURDA SİGARA İÇMEYE KALKTI ibrete alem olsun diye adamı o tabelanın altında sevdiler .demiş..:yikildim::yikildim:
--Lan yat sevişek ...
--Malmısın olm gören ne der
--lAn olm bu Türkler böle bak şurda sigara içilmez tabalası war görüyon demi
---eet
---onun altına oturur sigara içerim kimse bi halt diyemz.
neyse gerçektende öyle olur.oturur sigara içer ama bişidemezler neyse bunlar o tabelanın altında birbirlerini severler
Bir hafta sonra aynı metroda bekleyen GAY olmayan farklı iki arkadaş metroyu beklerler ama malum metro gelmez sonra şöle konuşurlar
--Lan çok sıkıldım bi sigara tüttürüyüm. .
---tabela var olm baksana
---OLUM BU TÜRKLER BÖLE BAK O TABALANIN ALTINA OTURUR CİGARA İÇERİM KİMSE Bİ B.K Dİyemez....
---hadi LAN GEÇEN HAFTA ADAMIN BİRİ BURDA SİGARA İÇMEYE KALKTI ibrete alem olsun diye adamı o tabelanın altında sevdiler .demiş..:yikildim::yikildim: