:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tipsizleştim mi Ne :D
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
KONU KİŞİ İSTEÄžİ ÜZERİNE EDİTLENMİŞTİR.
hayırr yakısıklıyım die geçinenlere kapak olsun beendim ben...
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırr yakısıklıyım die geçinenlere kapak olsun beendim ben...

eyww bebiS kardesss uzun zmn oldu koyak dedik bi resim ayıp olmasın :kop:
koY koy ara sıra tip görelim olmuo böle...
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:koY koy ara sıra tip görelim olmuo böle...

yoq beeaa abi duygusuzda bayaa var yakışıklı bize sıra gelmez Confusedmiley17:
:o: Sheitan... yakı$ıkLıSın aLLAh SewdikLerine ßaı$LaSınCool
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı::o: Sheitan... yakı$ıkLıSın aLLAh SewdikLerine ßaı$LaSınCool

tşklerr milletin erkek sandığı ama aslında kız olan kız Big GrinBig Grin bak nasıl biliyorum dimi Confusedmiley17:Confusedmiley17:
!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşklerr milletin erkek sandığı ama aslında kız olan kız Big GrinBig Grin bak nasıl biliyorum dimi Confusedmiley17:Confusedmiley17:
Ainen yhaw göSLerim doLdu Big Grin ߀nim kaLßim kaLdırmıo ßöLe $eLeriBig Grin Sen nerden ßiLyon diomu$um:yikildim:
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ainen yhaw göSLerim doLdu Big Grin ߀nim kaLßim kaLdırmıo ßöLe $eLeriBig Grin Sen nerden ßiLyon diomu$um:yikildim:

Dersen cvpı belli karıştırıodu millet seni önceden hatırladım şimdi :yikildim: sakin ol makyajın akacak Big GrinBig Grin çk ağlama
Ahhaha makyaJ yapSam içim yanmıCakBig GrinBig Grin ßu arada niCkin Chok GüSeL SöLemeden geçemiCemBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6