09-04-2006, Saat: 02:30 PM
Eski sevgilinin SMS mesajlar?na alternatif cevaplar!
- ger?ekten unuttun mu? - sen de kimsin?
- seni hala seviyorum! - performans?na her zaman sayg? duymu?umdur zaten
- seni hala ?zl?yorum... - t?t?n bas ge?er
- nas?l gidiyor hayat? -senden sonra baya?? bi g?zelle?ti, sa?ol
- "mesaj att???n?z ki?inin ilgi alan? d???ndas?n?z, l?tfen daha sonra -tekrar denemeyiniz... na? na??n?z..."
- birbirimizin kalbini k?rd?k, yeniden bir araya gelip o k?r?k kalpleri onaral?m! - benimkinin kaskosu vard?
- biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece fark?nda de?ilsin. Ya da fark?nda olmak istemiyorsun. - allah belan? versin
- seni unutamad?m! - sevgilinden ayr?ld?n da mesaj atacak birini mi ar?yorsun?
- salaks?n sen! - evet, o cevab? yazd???m i?in sala??m, b?rak bir cevap yazmay?, okumadan silmem gerekirdi...
- sen vars?n ve hep olacaks?n! - yaz?k, bir mals?n ve hep ?yle kalacaks?n...
- d?n gece r?yamda seni g?rd?m... erol bize ne oldu b?yle? - bir dahakine iyi ?rt?n de uyu...
- gece r?yamda g?rd?m seni, ?ok korktum, ba??na bir ?ey gelmedi di'mi? -ba??ma gelen en k?t? ?ey sendin!
- d?n seni r?yamda g?rd?m, bir mesaj atay?m dedim... - ancak r?yanda g?r?rs?n zaten, ?pt?m!
- d?n gece seni r?yamda g?rd?m... - g?rebilece?in tek yerde g?rm????n zaten
- barutcan d?n art?k, t?kendim t?kendim t?kenmeleri oynuyorum. Bittim. - say?n abonemiz kafas?n? ......iniz kullan?c? son 7 ayd?r kapsama alan?n?z d???nda bulunmaktad?r. H?rtcell olarak ?u ?? g?nl?k d?nyada, daha nice potansiyel eski sevgililer oldu?unu hat?rlat?r, en yak?n zamanda engin denizlere a??lman?z? temenni ederiz. Hay?rl? g?nlaaaaarrr
- hayat?m, pi?man?m, geri d?nmek istiyorum! - tek y?n g?zelim buras? hadi na? na?!...
- senin gibisini bir daha bulamad?m - bunun beni ilgilendiren k?sm? nedir?
- bu ak?am i?in var m?? - mesaj att???n?z ki?iye ?u an ula??lam?yor. l?tfen daha sonra tekrar denemeyiniz!
- buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmas?n? bulamad?m kusura bakma.
- ger?ekten unuttun mu? - sen de kimsin?
- seni hala seviyorum! - performans?na her zaman sayg? duymu?umdur zaten
- seni hala ?zl?yorum... - t?t?n bas ge?er
- nas?l gidiyor hayat? -senden sonra baya?? bi g?zelle?ti, sa?ol
- "mesaj att???n?z ki?inin ilgi alan? d???ndas?n?z, l?tfen daha sonra -tekrar denemeyiniz... na? na??n?z..."
- birbirimizin kalbini k?rd?k, yeniden bir araya gelip o k?r?k kalpleri onaral?m! - benimkinin kaskosu vard?
- biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece fark?nda de?ilsin. Ya da fark?nda olmak istemiyorsun. - allah belan? versin
- seni unutamad?m! - sevgilinden ayr?ld?n da mesaj atacak birini mi ar?yorsun?
- salaks?n sen! - evet, o cevab? yazd???m i?in sala??m, b?rak bir cevap yazmay?, okumadan silmem gerekirdi...
- sen vars?n ve hep olacaks?n! - yaz?k, bir mals?n ve hep ?yle kalacaks?n...
- d?n gece r?yamda seni g?rd?m... erol bize ne oldu b?yle? - bir dahakine iyi ?rt?n de uyu...
- gece r?yamda g?rd?m seni, ?ok korktum, ba??na bir ?ey gelmedi di'mi? -ba??ma gelen en k?t? ?ey sendin!
- d?n seni r?yamda g?rd?m, bir mesaj atay?m dedim... - ancak r?yanda g?r?rs?n zaten, ?pt?m!
- d?n gece seni r?yamda g?rd?m... - g?rebilece?in tek yerde g?rm????n zaten
- barutcan d?n art?k, t?kendim t?kendim t?kenmeleri oynuyorum. Bittim. - say?n abonemiz kafas?n? ......iniz kullan?c? son 7 ayd?r kapsama alan?n?z d???nda bulunmaktad?r. H?rtcell olarak ?u ?? g?nl?k d?nyada, daha nice potansiyel eski sevgililer oldu?unu hat?rlat?r, en yak?n zamanda engin denizlere a??lman?z? temenni ederiz. Hay?rl? g?nlaaaaarrr
- hayat?m, pi?man?m, geri d?nmek istiyorum! - tek y?n g?zelim buras? hadi na? na?!...
- senin gibisini bir daha bulamad?m - bunun beni ilgilendiren k?sm? nedir?
- bu ak?am i?in var m?? - mesaj att???n?z ki?iye ?u an ula??lam?yor. l?tfen daha sonra tekrar denemeyiniz!
- buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmas?n? bulamad?m kusura bakma.