:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: aldattım ve yakalandım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
itiraf ediyorum ama önce özür dileyerek başlayayım yazıma... Lise sondaydım staj görüyordum aklımda biri vardı çok seviyordum çocuğu adın serdardı ... ama arkadaşıyla çıkıyordum işte bunda çok büyük aptallık yapmıştım bir gün serdar anladı benim onu sevdiğimi ve tam beni sıkıca tuttu sarıldı ki çıktığım çocuğa yakalandım birşeyler uydurdum ama hala kendimi affedemiorum milano kurt kusura bakma ben serdarı seviyodum .... Azcık dalga geçtim senle...
Cok ayip etmissin valla kusura bakma ama aldatilmak istemiyorsan aldatmayacaksin cikip karsisina deseydin ayrilsaydin nie aldatiosun ya bende sizden birsey anlamiyorum ha..
ee hatanın farkındaysan ne mutlu
birgün aynı şekilde sanada davranırlarsa nasıl hissederdin bunuda bi düşün istersen
bir düşün karşındaki kişinin ne durumda olabileceğini
Savunmami Yapsam Ii Olacak Galiba çocuk Hastaydi çiktiğim çocuk Ayrildiğim Zaman Kendine Zarar Veriodu Evet Aldatarak Ayip Ettim Belki Ama Ben Ayrilamiodum Ondan O Birakmiodu Beni
Yorum Yok Sad
peki aLdattıqın çocuqu sewmiyodun da neden çıktın_?
ßence o Serdar seni sewmiyodur çünkü snn ßaşkasıyLa çıktıqını biLiyomuş we ßu en yakın arkadaşıymış. Kusura ßakma ama yaptıqın qerçekten aptaLLık Wink
geçmiş olsun herkese Big GrinDBig GrinD
kötü bir durum ...
ya arkadaşlar serdar tabikide beni seviyordu ama aldattığım çocuktan ayrılınca çocuk kendine zarar veriyordu ya ne yapsaydım kalbim ve beynim sadece serdarı düşünüyordu madem bana bi akıl verin siz olsaydınız napardınız?**
yorumsuz...........serdarı anlıyorum diyorum sadece....
Sayfalar: 1 2