:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bensende Tutuklu Kaldim...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
aslanjn9.jpg

.
askafg0.jpg

.
aslanfq0.jpg

.
aslanjd0.jpg

.
aslan1sh3.jpg

.
aslanjs7.jpg

.
aslandu2.jpg
emeğine sağlık hilalim yine süpersin...
sagol sibel ablamm senin kada rsüper degil ama herşey gönlünc eolsunSmile
untitled1vo2.jpg

Bazı şeyler sana anlamsız gelirdi ve bana kızardın,gitmek istediğinde seni bırakmak istemezdim,son bir öpücük koparmak için veya son kez bana sarılman için saçma şeyler uydururdum,bazen beni itip azarlardın çocuk gibisin derdin,ne kadar kırıldığımı bilemezdin o zaman ama olsun ben amacıma ulaşırdım ve ayrılığı az da olsa geciktirirdim..

Biliyordum çünkü biteceğini sana doyamadan,içimden zamanın durmasını dilerken birlikte olduğumuzda,yalnız kalacağım günler için çaresizce seni biriktirmek istemem bu yüzdendi,neden vaktimizin hep böyle az olduğunu ve neden ayrılmak için bu kadar istekli olduğuna anlam veremezdim ama artık biliyorum..aslında hep farkındaydım ama hayatımın en mutlu günlerinin bir yalandan ibaret olduğunu kabul etmek istemezdim..

Keşke diyorum yine yanımda olsan ve yalan da olsa beni sevdiğini söylemeye devam etsen,yine sana hiçbir zaman unutmayacağımı söylesem ve sen boşver unutursun diye karşılık versen..bensiz olmaktansa benimle en kötü şeyleri bile yaşamak istediğini söylesen ve gitsen..tek fark şu olurdu canım,sana kızmaz ve kalbini kırdığım için kendimi asla affetmeyeceğim sözleri söylemezdim